Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc3 - 2013. summer edition
Ceki21:
Danas je setup finisiran i stavljeni su oklopi
imal sam problema sa s6 hpc radilicom, zupci su kraci nego na stanrad radilici, pa nejde onaj zupcanik od vodene pumpe do kraja... pa je tu trebalo raditi neke preinake, ali nist ozbiljnog...
promijenjeni su i lezajevi getribe, sad je dosta tisa i unutra je silkolene light gear ulje
lezajevi radilice su skf c4 poliamid po koje sam danas isel u zagreb
moram ga prvo razraditi, onda postelati karburaciju i staviti lakse rolice, jer sad mu bas i nejde odozdo s ovim auspuhom i timinzima
sutra stavim slike kak to izgleda u kompletu ;)
Ceki21:
Konacni setup
Malossi sport - 190/130
Stage6 hpc radilica + skf c4 poliamid
Home made auspuh
Dellorto 17.5, 88 diza, igla na 2. zarezu, red sponge, jos sam u fazi razrade, pa nije postelan do kraja
Malossi multivar uz sitne modifikacije :)
Kevlar remen
Zuti federcici kuplunga + torsion controller
Malossi primar, uskoro i sekundar
pitaNS:
pregledao ceo project, svaka čast Ceki..sve home made, to se ceni! :icon_thumright: :icon_thumright:
Nego reci mi, jesi vozio Sporta dok je bio stock i kakav je u odnosu na sadašnji sa dignutim timinzima?
Jel ima osetne razlike? i šta, nije baš živahan na malim obrtajima?
Ceki21:
Bok :)
Evo da recem svoje
Dignul sam timinge na 190° i razočaranje..
Sa ovim home made auspuhom (mhr replica) nije isel s mjesta, je, ali samo na 11 000 okretaja, manje nisi imal kaj traziti
sa sc08 je isel dobro, ali se vrtil malo bzvz
onda sam spustil cilindar opet, uzel sam ga s donje strane za tolko kolko sam digel i to je sad sasvim druga prica i sa sc08 i sa ovim auspuhom domacim
trenutno vozim na domacem, trebal stavit ljubicasti feder jer dok pustim gas na kojih 80 i dodam imam kojih 300 okretaja manje, a to se osjeti..
feder je trenutno standardan
cekam da mi se disk odreze na vodu jer ga plazma savine radi temperature
skinul sam svjecicu danas nakon full gasa i cini mi se picikato boja
http://img6.imageshack.us/i/30062009298.jpg/
http://img19.imageshack.us/i/30062009297.jpg/
a sad, razlika se osjeti, ali ovisi kakav setup imas ;) a odrzavanje je isto, nist posebnog
Ceki21:
pukla mi radilica jucer
stage6, pukla kod lezaja poslije variomata, ko da ju je netko otpilil, lud sam
1100 km sam napravil i dum
danas kupil rms (boli me briga) i nek vozi kolko odvozi, dobi,l sam fini popust i sad idem to sastaviti
pusa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju