Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

NRG mc3 - 2013. summer edition

<< < (12/32) > >>

Ceki21:
update, pocele mi karike zvoniti i moral sam skinuti masinu
karike su potrosene dosta, skuter ima 23 000 i odma treba i lezajeve radilice mijenjati jer i oni imaju lufta
radilica nema lufta, a trebam i klip mijenjati, necu rec kolko ovaj ima lufta :D

to je to za sad :)

Ceki21:
Update:
veliki mi je problem bilo nabaviti klip za malossi sport, pa moram pricekati kad kolega ide u italiju da mi donese ;)
Radilica je na lezaju kod variomata bila 0.08 u minusu, to je korigirano, a na magnetu nema lufta. Zbog toga je predviđena ugradnja treceg lagera na strani variomata
Na cilindru su dignuti timinzi na 191/128 i ispuh proširen prema flanđi auspuha

Stavljeni su novi lezajevi radilice i getribe (onaj zadnji lezaj na kotac isto imal lufta), jedino mi je zao kaj nemam di olaksat zupcanike getribe jer su pretvrdi za tokarski stroj

Od novih dijelova: klip, vodena pumpa i remen vodene pumpe, torsion controller, novi federcici kuplunga, kevlar remen i svi lezajevi i semerinzi

Ceki21:
Konacno stigli svi dijelovi

lezajeve i semeringe sam jos prije kupil, ali nisam mogel nist slagati jer nisam imal vodenu pumpu
treba cilindar brusiti na 1. specijalu i stavit radilicu u blokove i to je to  :laughing7:

Bidalot_C30:
vrhunski projekt,spuh je mogao biti jos malo s gornje strane lonca a ne na staranu,al nema veze...skut ide dosta dobro,jos samo stsyling sredit i to ce biti to onda.. :glasses2:

Ceki21:
Nije on sa strane, gore je, ko nardo ima top, ali nije bas usporedno sa loncem, nego ide malo van ;)

oklopi su na farbanju, standard boja, naljepnice napravljene, ali nisam bas zadovoljan s obzirom kolko sam platil

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju