Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc3 - 2013. summer edition
zrakoplovac:
to bude letilo :icon_thumright:
kak si zadovoljan s iridumkom,mislim jel si primjetil kakvu razliku naspram obične svjećice? :binkybaby:
Ceki21:
ne znam, nisam ju ni kupil jos :nono:
a i nema tu razlike, eventualno jaca i stabilnija iskra, te trajnost
a ko zna, mozda na kraju i ostavim EG :D
zrakoplovac:
taj eg mi je otišel nakon 5 i pol iljad :toothy11:,a sad ga opet imam jer mi je frend dal svojeg :drunken_smilie:
ugl. planiram si uzet denso iw27 baš zato kaj je trajnija,a možda i dobim koji kmh :laughing1:
jedino,cijena je prava sitnica,samo 135 kn :redface:
Grale:
--- Citat: zrakoplovac - 08 Travanj, 2013, 23:06:16 ---taj eg mi je otišel nakon 5 i pol iljad :toothy11:,a sad ga opet imam jer mi je frend dal svojeg :drunken_smilie:
ugl. planiram si uzet denso iw27 baš zato kaj je trajnija,a možda i dobim koji kmh :laughing1:
--- Kraj citata ---
Jbt koda diteka voziš pa moraš razmišljat koju svjećicu uzet :toothy12:
Inače super projekt, čital sam ga nedavno baš u kompletu :icon_thumright:
Btw. narda prešmirglaj i lupi u bezbojni,meni osobno se krom baš ne sviđa ;)
zrakoplovac:
--- Citat: Grale - 08 Travanj, 2013, 23:09:03 ---
--- Citat: zrakoplovac - 08 Travanj, 2013, 23:06:16 ---taj eg mi je otišel nakon 5 i pol iljad :toothy11:,a sad ga opet imam jer mi je frend dal svojeg :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Jbt koda diteka voziš pa moraš razmišljat koju svjećicu uzet :toothy12:
--- Kraj citata ---
haha,taman sam taj put imal sreće kaj mi je pred kućom krepal :toothy9:,a taj dan sam 20 km napravil,a rezervna svjećica mi je naravno ostala doma :toothy12:,pa reko ne ću više tak haha :toothy9:
a kaj se auspuha tiče, osobno mislim da je krom bolje rješenje jer je trajnije :icon_thumright:
samo onda ga treba full lijepo s kredama ispolirat da se ne vide risevi :glasses2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju