Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc3 - 2013. summer edition
Ceki21:
to sam napravil vec dugo i meni je bolje ;)
a kaj se ovoga tice, ne znam, nisam mijenjal tu kosinu, nego kosinu kod remen ide ;)
SlowRider:
--- Citat: Ceki21 - 02 Svibanj, 2010, 16:56:03 ---to sam napravil vec dugo i meni je bolje ;)
a kaj se ovoga tice, ne znam, nisam mijenjal tu kosinu, nego kosinu kod remen ide ;)
--- Kraj citata ---
kosinu gdje remen ide? Kod piaggia vjerojatno ima mjesta za takvo sto uciniti, dok meni to bas i nije u interesu...
--- Citat: Aleks - 02 Svibanj, 2010, 15:54:05 ---Mislis dobit na startu s tom modifikacijom Slow? Jesi provjerio dal onom poklopcu variomata smetaju samo roline ili sama konstrukcija varia da jos dublje udje u vario?
--- Kraj citata ---
mislio sam isprobati na serijskom variomatu, svjestan sam toga da postoji mogucnost zveckanja rolica zbog zracnosti izmedju njih i poklopca, zbog toga sam rekao "bilo bi dovoljno i da se barem malo skine..."
i imao sam zapravo plan B ako bi se to poturpijalo, staviti rolice 17x12 ;D
Pupo:
Prije skidanja na tim mjestima na variomatu treba provjerit da li bi se što dobilo uopće odnosno kako remen stoji u variomatu sada kad je raširen jer mi se iovako čini da mi se remen kad je u tom najnižem položaju vozi po bolcni variomata + po nagibima jer skroz dok se nevozi po njima, nema trakcije na remenu...
Ja prvo što probavam ovo ljeto je tokarenje strmijeg nagiba na ventilvaru što imam viška a možda čak i novi ventilvar iz nule...
dario007:
hvala na informacijama...
baš šteta što neznaš mjere od cilindra daj bar odokativno kolko si dizo ispuh i preljevne kanale,i jesi kaj u širinu širio?
Josip:
--- Citat: Ceki21 - 15 Rujan, 2009, 19:40:37 ---konacno sam rijesil problem kaj se tice phbg 19
problem je bio u onom limicu okruglom ispod dize, njega sam maknul i radi ko beba
e sad, posto je gore klipic 50, moral bum dici iglu za jedan zub, za sad fino radi, dalje bumo vidli ;)
moram ga ipak jos malo posusiti, sad mi je airbox preraden po malossi uputama, gore imam 82 dizu, pa budem trebal manju, previse je to za mojih 9000 okretaja :D
--- Kraj citata ---
Ima sam slican problem ali je kod mene taj limic bija okrenut naopako, a zasto je tu neman pojma :dontknow:, vjerojatno ima neku ulogu, ali kad sam ga okrenija radilo je ok i meni dobro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju