Tehnički kutak > Tuning skutera
Usis airboxa
eladio:
to ti je otvor gdje stvorena emulzija ulja se nakuplja i izlazi , tj. bar bi bila kad bi ti skuter bio cetvertaktni kinez poput moga :toothy3:
stvarno pojma nemam, nit mi ista pada na pamet :dontknow: a zasto bi uopce skidao :toothy11:
Mr J:
Ipak, moj zakljucak je ne dirati... posto motor ide odlicno, malo trosi oko 4l, perem mislim sve serijale, danas sam cak nekog zelenog SF2 imao je gljivu, ZX-a i vjerujem jos neke dodatke... :icon_thumright:
Preko zime ide kit gore i onda cemo kombinirati...
AeRRox:
To nemoj dirati, ako je sve u redu. :icon_thumright:
To bi trebao skinuti ako bi imao kit, inace ces imati problema kao ja, npr. uzasno visoka potrosnja samo zbog te lulice, koja smanjuje protocnost zraka...
Mr J:
--- Citat: AeRRox - 12 Listopad, 2006, 23:33:29 ---To nemoj dirati, ako je sve u redu. :icon_thumright:
To bi trebao skinuti ako bi imao kit, inace ces imati problema kao ja, npr. uzasno visoka potrosnja samo zbog te lulice, koja smanjuje protocnost zraka...
--- Kraj citata ---
Ma i necu sada dirati... Ali ja imam rupu za zrak na licu airboxa...(prednja strana, vidi se na slici)... Kada bude kit gore, bude i gljiva jer mi je airbox syav potrgan, drzi se na prirubnici i jednom vijku na zadnjem blatobranu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju