Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner BGM 50 & VXR200 & Aprilia SR/R
replcnt:
--- Citat: andy - 27 Lipanj, 2008, 09:06:39 ---
--- Citat: robert - 26 Lipanj, 2008, 20:34:21 ---ne nego ovaj što imam na luni! možeš ga poštelati i onda nesmješ ni prdnuti pored njega!
--- Kraj citata ---
jel to ono za 399 kuna u zagrebu... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
:laughing7:
andy:
--- Citat: replcnt - 27 Lipanj, 2008, 09:49:30 ---
--- Citat: andy - 27 Lipanj, 2008, 09:06:39 ---
--- Citat: robert - 26 Lipanj, 2008, 20:34:21 ---ne nego ovaj što imam na luni! možeš ga poštelati i onda nesmješ ni prdnuti pored njega!
--- Kraj citata ---
jel to ono za 399 kuna u zagrebu... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
:laughing7:
--- Kraj citata ---
i znači takakv ima robert...ima li kakav filmić ???
replcnt:
oj oj, ev da se malo javim, rego sam motor, koje ruglo sa retrovizorima i vizirom, haha, e da, blokadu sam stavio onu što sam dobio uz multivar, točno 45 ide, kaže lik, progorio ti auspuh pa ti je malo bučan, podhitno kupuj novi, reko OK :laughing7: a za tablicu me pito šta radi ispod, pa reko i oni veliki motori imaju ispod, kaže pa tvoj nije veliki, pa reko kad naraste bit će, čovjek se smije i kaže aj aj biži odavde :toothy11:
ovde palim neonku a ovo drugo je ako mi neko ukrade i ovu novu gljivu da mu slupam skut :toothy11:
i za kraj, pijan pokušo prebacit praznom bocom karlovačke od po kile motor i nisam uspio i pogodio prednji kraj i razbila se boca i 15cm parnica :frajer:
juric:
a dobarr sii :jerk: al viizirr :laughing6: ovaj filter sage 6 me oborio s noguu predobar je, i ročkice su kuuul :frajer:, a ovaj kostolomac ispod je no comment onno ,
( eto da nebih reko da ti nisam ostavio komentarr i drugi put "PAZI DI GAĐAŠ" ak gađaš i kod curaa onda stvarnoo...)
ichko:
Extra skuter zbilja,sve pohvale,samo mi zao za ovo sto napravi bocom al ajde....nego daj sliku po noci da vidimo kako sija neonka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju