Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner BGM 50 & VXR200 & Aprilia SR/R

<< < (11/88) > >>

replcnt:
evo mali apdejt. Stigla gljiva Stage6 double layer,gljivetina je ogromna, ja sam se sj#bo totalno kad sam ju uzo u ruke  :toothy11:  sad se čeka da uleti karb 17,5 ili 19  :headbang:

usput samo da kažem da sam od hac-a kupio gljivu po dogovorenoj cijeni, prošlo sve odlično, hac hvala.

neer:
hehe ti si fraer sto se tice vizualnog izgleda i vanjstine svog skuter svaka ti cast.ta gljiva ce nadopunit look skuter kao da je trazio tu gljivu.super ce izgledat daj neku sliku da vidimo na sta lici sad skuter dugo nisi nista pisao

replcnt:

--- Citat: neer - 16 Lipanj, 2008, 18:26:28 ---hehe ti si fraer sto se tice vizualnog izgleda i vanjstine svog skuter svaka ti cast.ta gljiva ce nadopunit look skuter kao da je trazio tu gljivu.super ce izgledat daj neku sliku da vidimo na sta lici sad skuter dugo nisi nista pisao

--- Kraj citata ---

hehe, rado, al nisam ga ni ja vidio od 1.5, tad zadnji put, čeka me u garaži do 11.7  :'( a moram još napravit produženi nosač mašine koji sam sebi obečo, deklo u bijelo špricnut i felge u crno i undertail napravit, to bi bilo od stajlinga što sam zamislio, a tunning, hmm, prvo moram karb veči jer je sad 12 weber, kit i radilica ako odlučim da ga neprodam nakon ljeta, videčemo šta če bit, možda i poginem na ljeto  :toothy11:

robert:

--- Citat: replcnt - 16 Lipanj, 2008, 19:24:50 ---hehe, rado, al nisam ga ni ja vidio od 1.5, tad zadnji put, čeka me u garaži do 11.7  :'( a moram još napravit produženi nosač mašine koji sam sebi obečo, deklo u bijelo špricnut i felge u crno i undertail napravit, to bi bilo od stajlinga što sam zamislio, a tunning, hmm, prvo moram karb veči jer je sad 12 weber, kit i radilica ako odlučim da ga neprodam nakon ljeta, videčemo šta če bit, možda i poginem na ljeto :toothy11:

--- Kraj citata ---
tako mi boga, alaha i indijske svete krave ti nisi sav svoj! :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

replcnt:
a šta znaš šta se može desit  :toothy12:  može mi iskočit babaroga na cestu i progutat i mene i motor  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju