Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner BGM 50 & VXR200 & Aprilia SR/R

<< < (72/88) > >>

marko209vx:

--- Citat: replcnt - 20 Ožujak, 2009, 23:45:28 ---lol, tek sam sada skužio, guma slick, ahah,daaa, dam gasa nosi, jbg skuplja se pomalo za gume

imam pitanje sad, dobio sam prijedlog za vxr crvene malossi na kvačilo i bijeli centralni, al sam kod iToxa u temi vidio
da je on stavio crvene pa da je još pogoršo stvari, e da, sad kad iam serda koje rolice, biće nekih 8-9gr...????

--- Kraj citata ---
to ti je dobra komb...kod itoxa je bila fruga stvar on ima kit i ostalo...

replcnt:

--- Citat: marko209vx - 21 Ožujak, 2009, 15:49:03 ---to ti je dobra komb...kod itoxa je bila fruga stvar on ima kit i ostalo...

--- Kraj citata ---

koji su tvrđi malossi, crveni ili žuti? i koji centralni je bolji polini taj plavi ili bijeli malossi

1. crveni malossi-bijeli centralni
2. žuti malossi-bijeli centralni
3. crveni malossi-plavi polini
4. žuti malossi-plavi polini

i koje rolice (imam serda)

gun_rider:

--- Citat: marko209vx - 21 Ožujak, 2009, 15:48:05 ---a kako si ti to zakljucio???
joj daj sta svi brijete o ti federima  :sad1:
ako imas spuh, i zelis da ti motor ima okretaje na startu onda tvrde suste....Inace razlika izmedu zutih i crvenih za vxr je neprimjetna.
centralni feder...ako okretaji padnu sa vremenom, znaci on se razvrti pa padnu okretaji treba tvrdi feder...razlika bijeli malossi i polini plavi je 15% tvrde u korist polinia...
probaj sam nije nitko prorok da prorice gramaze i tvrdoce  :)

--- Kraj citata ---

serijski motor, nema preotvoren auspuh, serijska je grana
žuti federi su nešto tvrđi od serijskih, sa auspuhom će taman imat nešto bolji šus
gram lakše rolice zbog topa, nevidim uopće potrebu minjanja centralnog ako je ovi još dobar.

marko209vx:

--- Citat: gun_rider - 21 Ožujak, 2009, 18:00:54 ---serijski motor, nema preotvoren auspuh, serijska je grana
žuti federi su nešto tvrđi od serijskih, sa auspuhom će taman imat nešto bolji šus
gram lakše rolice zbog topa, nevidim uopće potrebu minjanja centralnog ako je ovi još dobar.

--- Kraj citata ---
znaci centralni feder je potrosan?  ::)
idu malossi bijeli-zuti pa crveni najtvrdi.

Po meni crveni malossi-plavi polini iako izmedu svih 5 komb razlika neprimjetna...

gun_rider:

--- Citat: marko209vx - 21 Ožujak, 2009, 19:21:10 ---znaci centralni feder je potrosan?  ::)
idu malossi bijeli-zuti pa crveni najtvrdi.

Po meni crveni malossi-plavi polini iako izmedu svih 5 komb razlika neprimjetna...

--- Kraj citata ---

je, potrošan je, s vrimenom izgubi svojstva, omekša.
bijeli su mekši od serijskih, žuti nešto tvrđi a crveni dosta tvrđi. za njegov motor nepotrebno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju