Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner BGM 50 & VXR200 & Aprilia SR/R

<< < (63/88) > >>

marko209vx:

--- Citat: replcnt - 12 Ožujak, 2009, 23:27:47 ---e ovak, danas počeo skidat vodenu, jer ju mislim farbat, e čim sam odvrno jedan šarafić odma voda počela kapat, pa sam odma zavrno, prvi put se susrećem sa vodenom pa ak mi može neko objasnit kako da skinem poklopac da ga ofarbam  :hello:

--- Kraj citata ---
pa odpusti one dvije selne sta su stegnute gume...tada ce ti istec van antifriz i voda...tj ispraznit ces sistem. Kada natrag montiras vodenu napunis sistem i gotovo. kuzis?

replcnt:

--- Citat: marko209vx - 13 Ožujak, 2009, 00:00:01 ---pa odpusti one dvije selne sta su stegnute gume...tada ce ti istec van antifriz i voda...tj ispraznit ces sistem. Kada natrag montiras vodenu napunis sistem i gotovo. kuzis?

--- Kraj citata ---

a ljudi moji, šta bi ja bez marka  :)  marko ak te ikad upoznam imaš žujinu bombu  :frajer:

znaći samo sa ona dva crijeva šta idu u vodenu otpustim, tj skinem ih, voda če isteć, i onda normalno skinem poklopac vodene, i kad uradim poso natoćim vodu i to je to

sven_vx:
kaj nece onda morat ozracivat cijeli sistem??? :icon_scratch:

Crni91:
..oce kad bude stavlja novu vodu... :glasses9:

replcnt:

--- Citat: Crni91 - 13 Ožujak, 2009, 00:15:03 ---..oce kad bude stavlja novu vodu... :glasses9:

--- Kraj citata ---

ajde objašnjavajte u detalje kako sve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju