Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner BGM 50 & VXR200 & Aprilia SR/R
replcnt:
--- Citat: Gerbi - 21 Travanj, 2008, 15:41:47 ---Ja sam si stavio ove od ProGripa i zadovoljan sam...inače, šta nisu te "original Piaggio", zapravo Domino?
--- Kraj citata ---
neam pojma, ma ja imam trenutno one kao racing harris, imaju kao checkerboard i RR piše na njima, ali mi se nesviđaju jer kližu previše, nekak su mi plastične previše pa sam zato uzeo ove gumene originalne.
zoki_NRG:
ako ti se svida stavi i utege volana...meni je to lijepi dodatak...
replcnt:
--- Citat: zoki_NRG - 21 Travanj, 2008, 15:45:22 ---ako ti se svida stavi i utege volana...meni je to lijepi dodatak...
--- Kraj citata ---
imam ih,kupio u motormania u velikoj gorici, 70kn kao kromirane, idu kao u špic, slične one kao kod pežo skutera, naravno da ću ih stavit :icon_thumright:
zoki_NRG:
--- Citat: Gerbi - 21 Travanj, 2008, 15:41:47 ---Ja sam si stavio ove od ProGripa i zadovoljan sam...inače, šta nisu te "original Piaggio", zapravo Domino?
--- Kraj citata ---
da, u servisu dodu 50 kuna rucke, meni full lijepe, a utezi 35 kuna komad sad neznam dal dobijes navoj za stavit ako npr neko nema...tako mi treba rekla, bio sam pitat i frendu narucit zmigulje...
replcnt:
evo apdejta malog, ovaj 1.5 sam proveo šarafajuči skut, ujutro rano sam skut vezo na špag digo ga i skino mašinu stavio novi(trenutni nosač) od NRG-a, mašina je malo dignutija, onda dok sam to sve povezo sklopio, stavio sam plastike i bakčo se sitnicama, stavio drugu svječicu sa rezistorom al žmigavci opet ko divlji svjetle brzo, i tablicu sam ispod sica fino stavio i naljepnice 2 nalijepio, alu podnice počeo pravit i puko mi nož od ubodne pile i nisam imo volje ić kupit,ev par slika da neodugovlačim ;)
prvo je trebalo ovaj nosač zamijenit jer je u qrcu bio, zadnji točak u 8 je išo :)
onda kad je sve završeno
onda sam stavio distancer i malo se zezo rezuckajuči lim dok nije nož puko :)
i ostale slike
eto zasad ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju