Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner BGM 50 & VXR200 & Aprilia SR/R
rossi46:
aj nas izvještavaj o radovima i dalje,sredit ćeš ti taj vxr.... :icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
da ide, to je bitno, a vidim brzo si ga sredio, svaka cast ;) samo tako, gass
Jandro:
--- Citat: replcnt - 29 Rujan, 2008, 21:35:39 ---
--- Citat: Jandro - 29 Rujan, 2008, 21:31:45 ---
--- Citat: replcnt - 29 Rujan, 2008, 21:19:54 ---eo danas pravio ovu kantu od vxr-a, prvo sam stavio novu prirubnicu i membranu u karburator, jer su stare pukle obe, onda sam se tolko napatio dok sam skino vilice stare da bi stavio nove i kad sam sve fino stavio nije nešto u redu, kako je čovjek zagrijavo cijev da ispravi vilice, ona dole šajba se spustila na koju naliježe onaj ležaj i tako trokut udara unutra od ramu i može skrenut po 3cm u lijevu i desnu stranu, ok, aj nekako ja prebolim to, dok sutra ponovo ne raskopam, i krenem prvi put u životu skidat deklo od 4t, jesam se izj#bo sa svim onim glupostima na vxr-u!!! skini ovo, skini ono, skini onu plastiku, ajmeeeee, za popizdit.
aj aj skino deklo, aj sad odvrni variomat, i tako jedva odvrnem variomat da bi došo do kvačila, ali, eto problema, variomat zapeko, ma neće van da ga jebeš u mozak, drž nedaj, povuci potegni i izleti variomat, i tako dođem ja do kvačila, i napokon vidim šta se deralo, jandro je čuo taj zvuk, na kvačilu onaj ko trokut što je zakačen sa 3 zegera nekako je dobio lufta, jako malo, al tolko se dere za popizdit, sad neznam šta sa tim, zegeri se nisu mogli istrošiti, pa kontam stavit po 3 šajbe ispod zegera i onda da neće bit problema. ugl skut je dobio start i sve zbog prirubnice i membrane. eto jesam se raspiso, e da, samo da još reknem: Tomma koi's ti lik :toothy12: pa ĐEŠ MJENJAT AUSPUH OD VXR-A ZA SPUH OD VX-A SA PIŠLJIVOM GRANOM DEBLJINE BOATIANOVOG 50CCM AUSPUHA, SAMO ZBOG KROMIRANOG KRAJA :BangHead: OOO BOGOVU TI MAJKU ŠTA NAPRAVI I SEBI I MENI I SVIMA NAMA :redface:
slike sutra, umoran sam sada
--- Kraj citata ---
hehehe :icon_biggrin:
nema veze sta je od vx-a, isti su od vx-a i vxr-a
al da je stari bolji, je
--- Kraj citata ---
kak nije bolji, prvo radi grane što je šira,nema katalizatora, mislim, lol, ko to još ide mijenjat za spuh koji ima kromirani završetak :toothy12: :toothy12: :toothy12:
al eto ima i takvih, baš me zanima štače dat sa mog bivšeg skuta za neki dio, rofl kad mu neko šukne nešto :laughing6:
--- Kraj citata ---
pa sam napiso da je stari model bolji
i da nema razlike u auspuhu vx/vxr
i obadva imaju katalizatore i novi i stari, sam sta je novi jos priguseniji zbog normi
i dok si nabavis stari budes vidio da skoro pa nikakve razlike nema u performansama
replcnt:
evo danas sam stavio nove rolice jer su 2 falile :redface: serijske od vxr-a, motor meni ide predobro, ja sam i prezadovoljan u odnosu na 50ccm, po cajgeru 135, sad treba serda nabacit i onda će bit kul
Hrga:
--- Citat: replcnt - 02 Listopad, 2008, 21:33:36 ---evo danas sam stavio nove rolice jer su 2 falile :redface: serijske od vxr-a, motor meni ide predobro, ja sam i prezadovoljan u odnosu na 50ccm, po cajgeru 135, sad treba serda nabacit i onda će bit kul
--- Kraj citata ---
evo ajd reci koliko su te ulaganja komplet izasla da bi doslo do finog vxr-a? Ja mislim da je jako dobro prosao....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju