Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner BGM 50 & VXR200 & Aprilia SR/R
SlowRider:
--- Citat: replcnt - 06 Kolovoz, 2008, 14:07:26 ---
--- Citat: interceptor - 06 Kolovoz, 2008, 13:52:40 ---uuuu....svaka čast tvom skuteru i tvom uloženom i trudu i novcu....i vremenu.....ali za 2001. god. runnera....jako teško ćeš dobit tih 9000 kuna koliko tražiš......za njega.......ljudi će prije ubacit još kojih 2-3 tisuće kuna i kupit runnera 50 ccm ali 2006-7. god.....
--- Kraj citata ---
videčemo, evo malo pre je dolazio lik, otišo se provozat pa če vidit kaže, a motor je u super stanju
--- Kraj citata ---
I ja bi vjerojatno rekao da ti je motor u super stanju, bas je dobar i vise me nebi vidio :laughing7:
interceptor:
ovaj cijeli projekt koji si napisao o svom runneru, sve je to super....i skuter je sasvim uredu....ali najveća mana su njegove godine... a sigurno da vrijedi te pare koje tražiš.....ako ne i više.....ali ih nemožeš dobiti......cijena koju možeš izvuć....je uvrh glave 7000 kuna...... i te pare ti može 99 % dat netko sa foruma koji je vidio cijeli projket...a inače ovako....teško....
igor.sb:
--- Citat: interceptor - 06 Kolovoz, 2008, 15:49:50 ---i te pare ti može 99 % dat netko sa foruma koji je vidio cijeli projket...a inače ovako....teško....
--- Kraj citata ---
aha bas tako 99% onih koji su vidjeli kako je vozio runnera sa zicanom gljivom na serijsko postelanom 12 karbu :icon_tongue:
ispada da ja napadam replcnta..ali ja ne zelim da on to proda, previse truda i rada :toothy11: i sad ide na prodaju zbog nekih 0,6 promila glupost :drunken_smilie:
SlowRider:
Ides u zatvor zbog 0.6 promila ::)
Ivan SP:
evo ja dajem moga za 7.200kn mislim da vrijedi prosudite sami
sve je tip top jer nisam tija skuter za pi*darije nego lip skut za otić na posao i na more i želija sam da je uvik super ispravan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju