Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner BGM 50 & VXR200 & Aprilia SR/R

<< < (24/88) > >>

Hostage:

--- Citat: replcnt - 26 Srpanj, 2008, 16:10:28 ---
--- Citat: Hostage - 24 Srpanj, 2008, 23:55:35 ---nice project :icon_thumright: :icon_thumright:

vidio sam ti sad skut u Vodicama....odlicno izgleda :drunken_smilie: :drunken_smilie: :headbang:

--- Kraj citata ---

mogo si se javit  :hmh:

nego, ono što je mljelo, hahaha, bila mi odvrnuta 2 šarafa od nosača auspuha, i onda one matice ko lude se čule  :icon_tongue:  ,stego i sve5, e da, felge su mi sad crne, stavim slije drugi put, ovde je 12kn/1h internet  :glasses9:

--- Kraj citata ---

jos da znam kak izgledas...mozda bih se i javio :D:D...

replcnt:
oj oj, ev kak sam obećao, apdejt, danas se poslije posla malo zezo oko skuta, felge su mi sada crne, meni osobno izgleda 3x bolje, i odma sam stavio i trakice, felge sam mijenjao sa prijateljom pošto je on cijel motor ofarbo u bijelo a felge mu crne bile, onda sam otišo kupit sprej crni da ofarbam ono narančasto na stražnjim žmigama, aj aj ev slike

civro:
jeben scoot,al mi se vise svidaju ove noge sa slike... :laughing7: :laughing7: :laughing9: :laughing9: :toothy12: :toothy12:

Bruno1990:
..sad je fakat ljep motor bas mi se sviđa sa ovim felgama i trakicama..svaka cast :notworthy: :notworthy: :icon_thumright:

R@kija:
jebeno izgleda sa trakama...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju