Tehnički kutak > Injection

Olakšavanje magneta

<< < (11/12) > >>

GhostRider:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Veljača, 2012, 11:45:56 ---neynam zasto to ne ugraduju serijski
pa skuter sa time je ultimativna rejsing masina  :headbang: al sve dok je dobrog starog karba
WHY BOTHER

--- Kraj citata ---

ma i naša goriva su super za injektore pa ono...ma karb je karb je*o ubrizgavanje...da mi je do ekonomije vozio bi nesto 4t..hahaha..  :binkybaby:

Daci:
tipično balkanski se razmišlja ;) i 4t je bolji s direktnim ubrizgavanjem ...kaj vama treba nacrtat...pa ljudi dragi da je karb zakon još uvijek bi vozali jugiće a ne moderne aute s ubrizgavanjem :P

imo sam i karb u više navrata..i to je g#vn% božje...znači zamijenio sam mašinu karb cijelu i skuter je išo 3km/h brže nego dok je bio ditech a pio je 6 litri što je duplo od ditecha ..hvala lijepo 3 put kažem ne karbu već hehehhe

Grale:

--- Citat: Daci - 14 Veljača, 2012, 14:18:57 ---tipično balkanski se razmišlja ;) i 4t je bolji s direktnim ubrizgavanjem ...kaj vama treba nacrtat...pa ljudi dragi da je karb zakon još uvijek bi vozali jugiće a ne moderne aute s ubrizgavanjem :P

imo sam i karb u više navrata..i to je g#vn% božje...znači zamijenio sam mašinu karb cijelu i skuter je išo 3km/h brže nego dok je bio ditech a pio je 6 litri što je duplo od ditecha ..hvala lijepo 3 put kažem ne karbu već hehehhe

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:
sad dok je benzin sve skuplji,meni je novcanik isto tezak...

Lenko:
A i cena radova+delova nije zanemariva !

ivek_sr:
uglavnom meni ditech je ponajbolji skuter tj masina zbog ulozeno dobiveno i to je moje mišljenje samo... a ljudi ih se boje jer ako nekaj ne valja treba puno strpljenja i poznavanja inection mašina da bi ona radila kako spada ili uopce proradila. Ne velim da je karb los imam ja i runnera doma ali krug od dugava do novog marofa i nazad na ful gasu (brzina 100km/h je bila)sa svojom curom potrosio je 4 litre neotvaran jedno 4-5 godina i sad je dobio nove karike i crijeva... trosak - dihtunzi 70 kuna, karike 90. Dok je na burazovom runneru odj#bo lezaj... dakle nemam nist protiv karba al jedan sam od rijetkih kaj se zaljubil u tu mašinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju