Tehnički kutak > Injection

Olakšavanje magneta

<< < (2/12) > >>

MALES SR180r:
ako ti je setup iz avatara,nisi ti ni blizu ekstremi..... :toothy12:

JogFromYamaha:
ne diraj magnet niti se ne bavi supljim idejama i da ga olaksas morat ces onda ponovno cjelu stvar balansirat na radilici = imas hrpu sranja a ne dobijes nista
ako hoces tak sparat na tezini rade se nenajedi dobro prije nego sjednes na skut imat ces manje tezine nego da boras magnet

Daci:
imam ti ja ideju, skini glavu..premjeri kolkoklip dolazi blizu glava ..ak ima lufta onda ju malo spusti ...ili još bolje izračunaj volumen kompresijskog prostora pa onda ode nekom nek ti navari malo materijala u rupu u glavi i to onda fino obradiš da bude manji volumen kompresijskog prostora..tj jačča kompresija...nemoj pretjerat samo...ja to već duže vremena razmišljam da napravim al sam prodo glavu rezervnu koju sam imo i nikak da se odlučim

ivek_sr:

--- Citat: MALES SR180r - 08 Veljača, 2012, 21:20:48 ---ako ti je setup iz avatara,nisi ti ni blizu ekstremi..... :toothy12:

--- Kraj citata ---

A prijatelju moj reci ti meni što još ima za ditecha?

uglavnom daci vidiš nisam se toga ni sjetio... e al žal mi je skidat glavu evo sad sam napravio generalku nakon 40 hiljada na njemu

MALES SR180r:

--- Citat: ivek_sr - 09 Veljača, 2012, 12:39:16 ---A prijatelju moj reci ti meni što još ima za ditecha?

uglavnom daci vidiš nisam se toga ni sjetio... e al žal mi je skidat glavu evo sad sam napravio generalku nakon 40 hiljada na njemu

--- Kraj citata ---

postoji ti jači auspuh,puno jači auspuh.....i biax to ti je ona mala napravica vrlo zgodna za turpijanje cilindra....iz base cilindra možeš napravit solidan midrace uzmeš midrace auspuh i letiš brate... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju