Tehnički kutak > Injection

Olakšavanje magneta

<< < (9/12) > >>

animatrix:
on topic, olaksavanje magneta nema nikakve koristi, prijatelj je to radio na batini, skinili smo skoro 100gr i ja kao laik za batine nisam skontao razliku ni u turiranju a kamoli nekom ubrzanju.. premale je on tezine da utjece na odaziv motora..
off topic, vidim da par deckiju ovdje je pricalo gluposti, i ditech ima rezonanciju sa rezo auspuhom, isto kao i karb verzija, jedina je razlika sto se ne vrati smjesa u cilindar vec samo zrak koji je pobjegao iz kartera. tada mora uletiti ECU i dati vise goriva da dobijete koristi od rezonancijskog auspuha, sto vjerujem malossijev ecu radi..

Grale:

--- Citat: Daci - 13 Veljača, 2012, 00:35:59 ---Koje su to teorije majke božje...svima vama sa karbovima i nama koji imamo diteche bi bilo najbolje da kupimo PFI sistem ubrizgavanja..znači ecu sa popratnim sranjima i 2 injektora i gas buraz...potrošnja manja nego sa karbom a opet možeš sve radit i remapirat ecu i stavit termo grupu koju god hoćeš, ide bolje nego sa karbom a manja potrošnja...daj se maknite od tih karbova..to je tehnologija prošlog stoljeća...jedini razlog zašto još uvijek postoje je to što su jeftiniji od elektronskog ubrizgavanja..po ničemu nemaju prednost

evo vam prava stvar , pa mu onda gasa dajte ;) j#bo vas karb  :binkybaby:

http://www.ecotrons.com/2_Stroke_Small_Engine_EFI_kit.html

--- Kraj citata ---
svi bi htjeli da njim skuter ide ko he,trosi ko ditech i traje ko golf 2...hehe,zajebancija malo...ditech je najbolji ko serijala,jer ide brutalno,sumnjam da karb serijale idu tak...a ako ga oces cunirat treba ti brdo para i dobre ruke za slozit ga,onda vjerujem da bi iso jako dobro,i malo trosio,a za te ulupane pare kupis vxr il tak nekaj,uz to da nemas tolke brige dal ce ti kaj odjebat...da nebi ispalo da ja sad tu ne cijenim neciji tuning ditecha,jer bi i ja rado radil takve stvari,ali je skup taj sport...i iziskuje puno znanja...

GhostRider:
@ animatrix

normalno da se ne osjeti na 4t od 50 kubika koji se vrti ko neki dizel,olaksavanje magneta ima smisla na visokoturaznim motorima...npr. magnet od sp-a koji ima skoro 1.4 kg mozes olaksat za nekih 200g,a vjeruj mi to se osjeti na serijskom sp-u,a kamoli na nekom malo naturpijanom...uostalom i za aute postoje olakšane remenice,zamašnjak...sta se ne osjeti u voznji ali se vidi na dynojetu porast snage je minimalan(2-3-4ks) al opet ga ima...

Ruff Ryder:

--- Citat: Grale - 12 Veljača, 2012, 23:47:01 ---injektori-dizne...

--- Kraj citata ---
to sam i mislio...

Daci:

--- Citat: GhostRider - 13 Veljača, 2012, 00:42:58 ---dobro to sve zvuci samo je kvaliteta upitna...

--- Kraj citata ---

proizvođač ecu-a je svjetski poznati proizvođač ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju