Ostalo > Foto, video, music...

NEVJEROJATNA BRUTALNOST POLICIJE!

<< < (8/10) > >>

Johnny iber:

--- Citat: benjamin_hawk - 09 Veljača, 2012, 00:07:05 ---kak se to kod nas u bosni rijesava :D vak kad bi murija nekog istukla sutra bi digli policisku postaju u zrak xD

--- Kraj citata ---

haha mislim da nebi doslo do toga.. platis policajcu cevape i on sretan  :icon_biggrin:

duje87:
ja osobno mrzin policiju iz vise razloga, nema ih smisla navodit, i ode ima stvarno brutalnih videova

ALI, cinjenica je da ovi sta su tu bizali i ugrozili ko zna koliko zivota, a prethodno su isto nesto vjerojatno skrivili jer ne virujen da ce ih iko bez razloga vatat ( iako svugdi ima izuzetaka)

znaci kriminalci su, vjerojatno su prethodno nesto opljackali ili ubili nekog, ili neki slican zlocin, samim time ne postuju nikoga pa ni policiju, i sta bi sad policija tribala, zavezat in lisicine i odvest ih u suca koji ce ih oslobodit ili dat neku mizernu kaznu i ovi ce izac iz zatvota i opet silovat, krast i ubijat..

kako bi se iko od vas osjeca da mu neko ukrade skuter??

sta bi ucinili s tin lopovon? jel imate zelju bar dobro ga slomit, ako ne i nesto vise?!

da van ubiji koga od voljenih?! takoder bi toliko pobjesnili da bi tog istog tili ubit, e sad se stavite u njihovu kozu. rade za 4000 kn, niko ih ne postuje, svi in se rugaju, svakodnevno riskiraju zivot radi idiota i privedu nekog, a sudac ih pusti?? i sta onda..

daleko od toga da dosta njih nije korumpirano i pretjeruju sa silon, al malo razmislite sta san reka o ovome kako bi se osjecali da van se neko konstantno ruga na poslu ili da van nesto ukrade ili nedaj boze nesto sa smrtnin posljedicama..

a batina je izasla iz raja i da su ih ovako doma mater i otac tukli, sigurno ne bi postali to sta jesu, zato brutalnost potpuno odobravan na onima koji su zasluzili, pa makar in sve kosti u tijelu slomili, mozda ce iduci put razmislit oce li se tako ponasat..

al sve ima i svoju drugu stranu di nastradaju neduzni, al virujte mi takvi su jako rijetki  :icon_thumright:

foxer:
u pravu si nek ga izmlate onog ko je zasluzio pa ce pun nece ni pomisliti na to sta je naumijo

vekyyy:
Uglavnom prema policiji kada me zausteve sam kulturan i sve.. Ali znalo mi se dogodit koliko ja god kulturan bio da te bas provocira..Prosle godine 12 mjesec brat se zabio sa autom u snijeg i otpala mu napred tablica.. I stavio je na staklo.. I taman je auto trebao na tehnicki i morao sam mjenjat ljevu vilicu.. Aj mi to promijenili i ja sada onakav od ulja i svega idem probat da vidim jel to to.. I vidim na cesti nema nikog i idem malo ljevo desno cimam auto da vidim jel sve ok.. Kada policijski kombi pred mene iskacu ko majmuni van i cupa me iz auta..Ja jos bio u kratkim rukavima. Nisam imao vozacku kod sebe jer nisam ni razmisljao da ce me zaustavit 500m od kuce..I nista pozove me tamo pred kombi i decko jedan me pozove unutra.. Sjedim ja u kombiju negdje 5min jer nepismena budala nezna napisat kaznu i kaze meni vozac od kombija izadi van i zatvori vrata jer nama je hladno..Vidim ja di vec to ide. Pisu mi 2 kazne za vozacku i tablicu.. Aj ok i sada ja njega pitam dal ja mogu ic do kuce.. On na to meni kaze jedino ako ces vozit u rikverc jer otraga imas tablicu i vozi po mjesecini i jos fori.Ja ga opet lijepo pitam i kaze mu 500m imam do kuce dal mogu kuci.. On meni kaze kreni pa cu te ja opet gore zaustavit i dobit ces istu kaznu...I jos sam mu bio rekao vidite da sam auto popravljal i to ma nista ne jebe kaze stavit cemo mi u zapisnik da si auto popravljal pa da nemas vozacku.. I ja mu na to kazem ok i prodem sjest u svoj auto dok oni pisu kaznu negdje vise od 30min.. I donese on meni kaznu i vrati se u kombi i krenu oni lagano.. A ja lijepo pun gas za njima i okrenem im se iza auta pod rucnom i kuci... Uglavnom poslao sam u karlovac sta mi je radio i koji je policajac i sve pa cekam da vidim sta ce bit

Mene da ovako tucu a da im se ne odupirem i nista.. Zapamtio bi policajca i sigurno bi bio moj i bozji

Rossi:
jednom ko je imo snjima posla zna da su obicni glupani ...mrzio sam ih uvijek i mrzit cu ...sve im j**** debilno ...svima onima koji se ovako ponasaju ...seljacine klasicne ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju