Tehnički kutak > Tuning skutera

PREMALO BENZINE ILI !?

<< < (2/4) > >>

SlowRider:
Ja sam imao gutnera 12 sa diznom 64 i isto je radio probleme sa gusenjem... ali to je kratko trajalo jer nisam imao zivaca stelati serijalu jer je kit bio u dolasku.

ivanm:
vjerojatno se ne radi o frgazeru nego prijenos padne u rupu..
neuštelan prijenos..
tak sam ja imo problem na zipu i skoro sam strgo ručku od gasa i širio diznu i svašta a trebalo je lakše role stavit i federe jače na kuplung..
i koji to imaš "spuh od topa" i kak to da imaš gurtner, ja sam mislio da to ima samo pežo..

SlowRider:

--- Citat: ivanm - 08 Travanj, 2008, 22:01:44 ---vjerojatno se ne radi o frgazeru nego prijenos padne u rupu..
neuštelan prijenos..
tak sam ja imo problem na zipu i skoro sam strgo ručku od gasa i širio diznu i svašta a trebalo je lakše role stavit i federe jače na kuplung..
i koji to imaš "spuh od topa" i kak to da imaš gurtner, ja sam mislio da to ima samo pežo..

--- Kraj citata ---

Noviji minarelli imaju Gurtner :icon_thumright:

marin-w:
Gurtnera sam uzeo polovnog,imao sam dellorto koji mi je slinio,dok je on bio gore bio je isti problem  !! Problem je poceo kad sam stavio,auspuh,vario,remen,federe,drugu termo grupu ,...stavio sam sve odjedanput pa mi je sad koma eliminirat i doc do problema !!

Evo auspuha,niti ja tocno neznam koji je to model jer nisam ga naso nigdje,uzeo polovnog !!

Evo imam tu laksih rolina,i neke teza pa cu probat sutra to !!! federe sam stavio zute od topa na kvacilo,tako da jesu tvrdji !!

ivanm:

--- Citat: marin-w - 09 Travanj, 2008, 00:14:33 ---imao sam dellorto koji mi je slinio,dok je on bio gore bio je isti problem  !! Problem je poceo kad sam stavio,auspuh,vario,remen,federe,drugu termo grupu ,...stavio sam sve odjedanput pa mi je sad koma eliminirat i doc do problema !!
Evo imam tu laksih rolina,i neke teza pa cu probat sutra to !!! federe sam stavio zute od topa na kvacilo,tako da jesu tvrdji !!

--- Kraj citata ---

znači da nije do frgića nego do setupa prijenosa..
probaj najtvrđe federe, jer često mekani ili srednji iz paketa nisu dovoljno tvrdi, ovisno o auspuhu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju