Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox 100
R@kija:
--- Citat: MALES SR180r - 06 Veljača, 2012, 00:00:21 ---nevjerujem da nebi jolly moto 125 davo bolje performanse,od yasunija koji je tu da vrti 70ccm preko 12-13rpm-a....kakve to veze ima sa BB koji radi na moment,to sam napiso i u onoj drugoj temi....možda grješim ali zato pucam od smjeha na takve kombinacije.... :laughing7:
--- Kraj citata ---
ja sam vozio roxa sa nardom i ideee
doritos:
Brzi, zakej sada drkas sa tim masinama? Pa ostavi 50 tak kak je i na to neki obican 70cc i ide super a ovak moras komplet instalaciju nabavljati za tu 100cc kaj oces stavljati. Bzvz po meni i nepotrebno.
Po gradu sam naisao na aerox 100cc, par njih i ok ide al na 50ki kad imas 70cc base, spuh neki ta 100otka je troma i preskočiš ju XD ako ne znas slozit kak bog zapoveda 50etku, dopeljaj sim i sve se reši brzo
jakovmaras:
bolje stavi neki kit 70 gore i jos neke sitnice ,ici ce ti bolje od aeroxa 100 ,a bit ce puno vise zivahniji :toothy12:
shegy:
kolega ima roxa 100 tku sa zxom , skuter je totalno raštelan ide bolje od bilo koje pedesetice al troši oko 6 jer je raštelan, i po meni 50 i stotka se nemogu uspoređivati pa ni sedamdesetka sa stotkom
stotka je vec big bore i po jačini mašine osjetiš da je jača (jer ima vise kubika)
brzi46:
Jel znate jel ima ko da bi htio mjenjat 100ku za moju 70tku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju