Tehnički kutak > Styling skutera
srkiicccc.......dugo sanjano =))
[SB]Replica 180:
eto malo predstavljanje.... :toothy9: :toothy9:
jos otkako sam rs imao, uvijek mi je san bio sr150, uletio SP pa malo pomutio redosljed, ali teo tu je..
srebrna mi je ljepsa kombinacija, ali kad je vec motoric bio picpic stanje...
6000km, nikad padano (ima ogrebotinu na air boxu, vucijak bivseg vlasnika bio gladan hehehe)
prvi remen,roline,gume....sve kao ducan :toothy10:
slije:
i jedan metrosexualna...
[SB]Replica 180:
svi prijedlozi oko stajlinga su dubrodosli....
- felge u bijelo, cim nabavim zadnju od SP (cijeli kocioni je doma)
-sad je gore jedino red sponge , motor bolje dise!
-multišit kupljen, uskoro i 172, i oversize...
-imam nove selen i casice i NTN lager( zahvala Mr.J) da se nadu... :laughing7:
iako nikak da rijesim problem potrosnje, koja mi se cini preogromna ili se ne mogu naviknuti na mali tank....
iglu sam spustio skroz i odsarafio zrak za pola kruga (iako je to samo za ler i 1/4 gasa..)
ove plastike ce uskoro na konzerviranje i na "tavan" , a ideu nove gore i kombinacije mat bijelo-crno :binkybaby: = stunt editin
vpucko:
tooo mali, ide sr.ka pogotovo na zadnji (jbg kad sam lagan) hehehe :)
i fora sto ga mogu palit sa svojim kljucem od rellyce :)
igor.sb:
::)
a zahvalit meni sto imas tako lijep i uredan skuter?
--- Citat: ---iglu sam spustio skroz i odsarafio zrak za pola kruga (iako je to samo za ler i 1/4 gasa..)...i razjeb...sam smjesu i ler gasa
--- Kraj citata ---
jesi morao dirat :angry7: :icon_tongue:
--- Citat: ---ove plastike ce uskoro na konzerviranje i na "tavan" , a ideu nove gore i kombinacije mat bijelo-crno :binkybaby: = stunt editin
--- Kraj citata ---
hm...otkud sad to....(hebo edišn?)
:zubo:
:::Bruno::::
gorane pa de nemoj zajebavati da si u susjednoj ulici (koranskoj)?? :o ja sam tu u bosutskoj odmah prekoputa ove bijele kuće http://img340.imageshack.us/img340/1546/srka1wr2.jpg ... bašće sam nam jedna nasuprot druge ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju