Ostalo > Foto, video, music...

golf dere supru i porshea :D

<< < (6/9) > >>

shegy:
@peksy molim vas nemojte meni pricati o fauveu i o vr6 masini. porš da ima jos 500 kila ubio bi najzdraviju vr6 masinu.
ako trebate sta od vr6 i turboa masina, pogona 4x4 , (cijelih auta) itd za svoj projekt javite se slobodno

i jos jedno , pređite na aute  :icon_thumright:

stipe:

--- Citat: zikaTGB - 04 Veljača, 2012, 23:40:05 ---u golfu je najvjerovatnije vr6 masina,koja dere ovu supru kako kog gledas,a porsche koliko vidim nije se ni trudio..

--- Kraj citata ---

shegy:
@ stipe  :hail:  :notworthy:

Peksy:

--- Citat: shegy - 06 Veljača, 2012, 11:35:31 ---@peksy molim vas nemojte meni pricati o fauveu i o vr6 masini. porš da ima jos 500 kila ubio bi najzdraviju vr6 masinu.
ako trebate sta od vr6 i turboa masina, pogona 4x4 , (cijelih auta) itd za svoj projekt javite se slobodno

i jos jedno , pređite na aute  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja neprican o vr 6 to je mlitava masina da mlitavija nemoze bit i nevolin je opce,privcan o 1.8 t i sta se sve moze napravit od nje....i na autima san ima 3 god i znan sta radin,i ove godine cemo doc sa dujon na skup u karlovcu pa cemo moc dir udrit  :icon_thumright:

ziloryder:
Mozda je vr6 motor sa limited edition trojke, motor od limitedke ima 245ks tvornicki i to ide vjerovali ili ne 270km/h, imao je susjed toga i mora ga prodat zato sta mu je skoljka doslovno pocela pucat na vise mjesta  :icon_thumright:

a 1.8 me isto iznenadio kako kaze peksy to stvarno kolje jos sa kratkom getribom ubitacna kombinacija nemoze ti niko nista  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju