Ostalo > Foto, video, music...

golf dere supru i porshea :D

<< < (3/9) > >>

Poggiali:
lol, mozda iz GTR-a masina xD

Biker(ss):
Kako volim gledati bogatije da tako gube od "starih trulja" :D

Poggiali:
pa sad, cisto sumnjam da je truljo, vec bi se raspao davno, ulupano je u to para i novaca i opet imas golfa xD, ja bi radje Porsch i kruzao ko gospon bez masnih prsti :D

shegy:
bilo je vec prica o ovom videu , uglavnom ni porš ni supra  nisu biturbo , a sad se nesjecam sta je u golfu ali mislim dignuti turbak iz s3, i iz videa se moze vidjet da ovaj sa poršom to uopce netera a ni ovaj u supri, i vidi se da stalno drze distancu!

''obični'' porš 996 turbak ima 420 konja (bi turbo ima mislim 480) dok supra twin turbo ima 320 konja
a audi s3 (u ovom slucaju mislim da golf ima s3 makinu) ima samo 220 konja nek je naturpijana na 300 opet nemoze ''običnom'' poršu ništa i ovaj video je fejk

fatal1ty:

--- Citat: Poggiali - 04 Veljača, 2012, 09:59:17 ---pa sad, cisto sumnjam da je truljo, vec bi se raspao davno, ulupano je u to para i novaca i opet imas golfa xD, ja bi radje Porsch i kruzao ko gospon bez masnih prsti :D

--- Kraj citata ---

napokon da je netko napisao nešta pametno   :)

LOL Golf, ma nek ih dere... ali je i dalje gnojf 1. U porscheu fino klimica, muzika i dalje fantastičan zvuk motora koji je i više nego dovoljno moćan za svakog tko neželi biti kamikaza na cesti kao s ovim golfom. Može on 100 puta ovog porschea naprat, ali ja bi radije imao porschea.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju