Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio polutke 128mm

<< < (15/16) > >>

robert:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Lipanj, 2008, 23:52:07 ---Mislim da se taj lager izbija van na stranu gdje nema osiguraca, a koristi se neka cijev odgovarajuceg promjera.

--- Kraj citata ---
ma to mi je u biti jasno ali ispred je ovaj dio sa navojem i nepomiče se ni milimetar! probao sam ga odšerafiti, polako izbiti skupa sa ležajem i ni milimetar!

neer:
ehe imas srece taman sam ja danas rastavljao piagio polutke uglavnom mjenjao sam iglicasti i lezaj..moras obavezno izvaditi osigurac van jer neces pomaknit lezaj ni milimetra kad skines osigurac ostavis ga unutar i poravnas ga nek se oslanja na iglicasti da ga ne razhebes.i onda uzmes cijev odgovaajuceg promjera i izbijas van kad ga budes izbijao izbit ces i iglicasti .samo jebada je izvaditi osigurac ja sam se namucio s dva sarafcigera jer nisam imao nikakav alat ali lagano je sve kad rijesis osigurac  :icon_thumright:

robert:

--- Citat: neer - 27 Lipanj, 2008, 00:11:45 ---ehe imas srece taman sam ja danas rastavljao piagio polutke uglavnom mjenjao sam iglicasti i lezaj..moras obavezno izvaditi osigurac van jer neces pomaknit lezaj ni milimetra kad skines osigurac ostavis ga unutar i poravnas ga nek se oslanja na iglicasti da ga ne razhebes.i onda uzmes cijev odgovaajuceg promjera i izbijas van kad ga budes izbijao izbit ces i iglicasti .samo jebada je izvaditi osigurac ja sam se namucio s dva sarafcigera jer nisam imao nikakav alat ali lagano je sve kad rijesis osigurac  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e kolega da si bliže imao bi gajbu pive! takvu izjavu sam tražio! da bit će teško izvaditi onaj osigurač jer sa klještima za te stvari nema šanse da uđeš unutra!

stark1:
nista neer nego zaletis se do zagreba i imas gajbu zuje :toothy11:

neer:

--- Citat: robert - 27 Lipanj, 2008, 00:18:27 ---
--- Citat: neer - 27 Lipanj, 2008, 00:11:45 ---ehe imas srece taman sam ja danas rastavljao piagio polutke uglavnom mjenjao sam iglicasti i lezaj..moras obavezno izvaditi osigurac van jer neces pomaknit lezaj ni milimetra kad skines osigurac ostavis ga unutar i poravnas ga nek se oslanja na iglicasti da ga ne razhebes.i onda uzmes cijev odgovaajuceg promjera i izbijas van kad ga budes izbijao izbit ces i iglicasti .samo jebada je izvaditi osigurac ja sam se namucio s dva sarafcigera jer nisam imao nikakav alat ali lagano je sve kad rijesis osigurac  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e kolega da si bliže imao bi gajbu pive! takvu izjavu sam tražio! da bit će teško izvaditi onaj osigurač jer sa klještima za te stvari nema šanse da uđeš unutra!

--- Kraj citata ---
ma znam imam ja klijesta za te osigurace i opruge ali su zavrnuta jpa nema teorije da se to zavuce unutra jedino uzeti tvrdju zicu i savit je u V i probat skinit to  :dontknow: ali sad kad budes skidao osigurac malo spricni wd-om po lezaju i osiguracu i vrati lezaj kak je prije sajao jer se sad pribio uz osigurac pa ce ti biti lakes za izvadit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju