Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio polutke 128mm
robert:
--- Citat: hac - 05 Travanj, 2008, 17:08:45 ---robi ti češ sebi valjda stavit multivar obićni,ne iz OR kompleta tak da ti ostane E-start.........razlika je tu mislim neznatna jer imaš gore pia polutke ,taj OR varijator se isplati samo u ful kompletu,znači sa malossi polutkama
--- Kraj citata ---
da u planu mi je bio normalni multivar! sad još moram naći one valjčiće od anlasera što još fale! znaš na koje mislim?
jedino oni su falili kad si mi prodao blok!
DvdAerox:
--- Citat: gumy - 05 Travanj, 2008, 16:42:38 ---da, kad na minarelija stavljaš overrange ili samo multivar iz overrangea se vade zubčanici od alnasera... jedino kurbla radi..
je, što se tiče roberta sve 5 :hello:
--- Kraj citata ---
jel znas dali i sa evolution prijenosom, znaci polutke i speed control sa 6 rulina, se skidaju zupcanici?
mislim, nije da mi smeta ne imat el. paljenje, ionako ko ga hebe, pitam samo....
SlowRider:
Sto se tice roberta sve 5 :headbang:
gumy:
--- Citat: DvdAerox - 05 Travanj, 2008, 19:12:46 ---
--- Citat: gumy - 05 Travanj, 2008, 16:42:38 ---da, kad na minarelija stavljaš overrange ili samo multivar iz overrangea se vade zubčanici od alnasera... jedino kurbla radi..
je, što se tiče roberta sve 5 :hello:
--- Kraj citata ---
jel znas dali i sa evolution prijenosom, znaci polutke i speed control sa 6 rulina, se skidaju zupcanici?
mislim, nije da mi smeta ne imat el. paljenje, ionako ko ga hebe, pitam samo....
--- Kraj citata ---
e neznam.. probaj pogledati u manualu od variomata jel se skida..
robert:
--- Citat: Ceki21 - 05 Travanj, 2008, 14:52:17 ---Ja naravno mogu dati polutke na probu..
ALi da me se ne zajebe
Pa mi se novci naknadno posalju
--- Kraj citata ---
od tebe ni traga ni glasa više! jesi li poslao polutke?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju