Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio polutke 128mm
vpucko:
--- Citat: hac - 05 Travanj, 2008, 07:17:41 [email protected] veći vario,caka je u tome da se stavlja overrange remen,znači duži
--- Kraj citata ---
pa cek overrange je onda dosta deblji?
Hrga:
znaci, na pezo ide polutke te 128, i overrange remen? je to to :dontknow: nikakve kemije oko varia?
hac:
@ hrga.....bojim se da nije plug & drive,jer jedini odgovarajući remen ti je u tom slučaju od d-techa koji je dosta širi od pežo remena i treba distancere radit za varijator ......
robert:
--- Citat: Ceki21 - 05 Travanj, 2008, 10:01:28 ---Ovo gore slikane polutke su moje, to sam ja slikal..
One su bile na mc2, ali je motor kupljen u Bjelovaru i na motoru nist nije bilo kak treba.. Maska od typhoona, kiler sav povinut, trebalo je sve novo, a tak je i bilo..
Posto su te 128 polutke bile u kombinaciji variomata od 16x13 dimenzija rolica, radi se o starim polutkama
probal sam ja staviti taj multivar na 134 polutke i radi dobro, samo naravno kaj je dosla jos jedna distanca sa strane od radilice
A moj zajeb je bil, ja sam krivo rekel robertu, motor je 1997 ili 98. ali je prvi put bio registriran 2000., tak da mi se tu pomjesalo malo..
--- Kraj citata ---
e hac, i što sad? da kupim od cekia te polutke ili ne? prije nego što sam saznao o kojem se godištu radi dogovorili smo se za cjenu i sve!
mislim ako su polutke iz 1997-98 onda bi morale odgovarati bar tako piše na onoj stranici sto si nam pokazao!
hac:
ak su to godište trebale bi odgovarati,bilo bi dobro probat,al znam da ceki nije iz zg jbg....dogovorite se za neku probu tak da obadvije strane budu zadovoljne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju