Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio polutke 128mm

<< < (4/16) > >>

Hrga:
ako taj sa minarellia ide na pezo, onda bi i ove polutke trebale ic gore? hmm koliko bi tu bilo kemije? treba brusit blok i sl. zanima me dali stanu gore te polutke u pezo blok... samo kakav bi remen tu odgovarao... i sta bi dobio s tim polutkama? U jbt pitanja  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

vpucko:

--- Citat: hac - 04 Travanj, 2008, 06:29:30 ---zašto ne bi bilo moguće

--- Kraj citata ---

ma s time njegovim sve je moguce sam apelirao ovako opcenito na zivot da NIJE ;)

hac:
mogu pia 128 polutke iči na pežo blokove.....e sad ima kemijanja,ja sam imao dosta muke sve dovest u red,to jest u ravninu,polutke,varijator ,remen gore ide od d-techa koji je dosta širi i naravno duži,varijator od mina ide gore ali treba bolcna od pežoa......treba radit distancere i za varijator i za polutke zbog šireg remena...ne treba brusit blokove,ali treba deklo turpijat da se napravi mjesta za remen........trenutno mi je komplet sve na scootu,još malo da remen legne jer je novi pa ču stavit u trekker topic........uglavnom osjeti se dosta bolji start i malo manja krajnja......trebam to još testirat ,podesit,možda još nešto doradit

robert:
a što je sa ovim malossi overrange setovima, dali se i kod njih moraju prerađivati blokovi?

hac:
da moraš jer su isto polutke 128 mm,treba obrusit ona rebra na sredini bloka jer remen zapinje,nađem poslije sliku pa stavim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju