Tehnički kutak > Garaža

"Vatrena lisica"

(1/5) > >>

Nikola_VU:
Evo vec duže vremena se nagovaram da otvorim temu za novi skuter koji mi stoji u šupi od ljetos i došo je taj dan  ;D
Znaci radi se o Malaguti-u F15, 97 godište, nakon 2 odlicne sezone ganjanja na 4T odlucio sam malo proširit vidike i prec na 2T. ( btw 4T  :love4: )

Ovako je izgledao nekad kod prošlog vlasnika, što naravno nece biti ni približno onome sto planiram, ice u plavo - bijelo kombinaciju i nece imat drag volan  8)

Nažalost nemam slika dok je bio rastavljen, prljav, masan i buđav, al nije ni bitno evo slika kako je mašina izgledala dok nije lego mallosi sport LC  ;D ;D

I malo slika sa batinom  :toothy10: :toothy9: :toothy10:

E sad ovako imam jedan problem koji me muci vec duže vremena, nikako ne mogu nabavit onaj prsten sto ide između ležajeva na vodenoj  :angry9:
Da bude jasnije evo i slika:

ako netko možda ima taj dio viška ili da ga prodaje, a možda ga želi i poklonit nek se javi na PP

MALES SR180r:
smatraj ideju za blatobran preko kotača ukradenu..... :happy8:

nije loše....dobro si krenuo samo nastavi..... :icon_thumright:

Nikola_VU:
Ne kradeš moju ideju, vec jednog kolege iz Veternika koji se mogu slobodno rec, profesionalno bavi svom mogucom preradom plastika, al mislim da nece imat nista protiv ako mu ukradeš ideju  :) :)

B.E.R.O.:
dobro za pocetak.
 :notworthy: :notworthy:

Malaguti je grob bio kad je dosao do tebe... ali je dobar za projekat!!!!
 :icon_thumright:

Aprilia97:
ljep je..daj malo napiši setup  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju