Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Aprilia sr 50 wheelie 5,6 km

<< < (4/9) > >>

karlo ZD:

--- Citat: Ruff Ryder - 29 Siječanj, 2012, 21:17:47 ---to mi se jednom desilo :DD na staroj srki :D
al ne kuzim pitanje gore kako mu nije propala kocnica :DD

--- Kraj citata ---

meni bi znala na 50cm3 gileri samo propadne kocnica nekoci  i ostanen na podu  :toothy10:

Ruff Ryder:

--- Citat: karlo ZD - 29 Siječanj, 2012, 21:56:53 ---meni bi znala na 50cm3 gileri samo propadne kocnica nekoci  i ostanen na podu  :toothy10:

--- Kraj citata ---
to onda nemas dovoljno ulja u posudici ili kocnica nije dobro odzracena...

MALES SR180r:

--- Citat: ivanm - 29 Siječanj, 2012, 15:26:55 ---taman za spaliti zadnje serijske pločice ;D

--- Kraj citata ---

zadnje seriske pločice na novoj srki su nepoderive,napravio sam sa njima 16tkm svakakve vožnje,i po zadnjem,većinom dvoje na skuteru,nisam ju uopče štedio bilo je tu svašta,i pločice su idalje ko nove nebi vjerovo,sad sam ih fleksom preradio i pripaso u prednju čeljust od sr-a 150 i još imaju mesa ohoho i grizu odlično..... :)

marjan.vxr:

--- Citat: MALES SR180r - 29 Siječanj, 2012, 23:17:59 ---zadnje seriske pločice na novoj srki su nepoderive,napravio sam sa njima 16tkm svakakve vožnje,i po zadnjem,većinom dvoje na skuteru,nisam ju uopče štedio bilo je tu svašta,i pločice su idalje ko nove nebi vjerovo,sad sam ih fleksom preradio i pripaso u prednju čeljust od sr-a 150 i još imaju mesa ohoho i grizu odlično..... :)

--- Kraj citata ---
meni zadnje od srke nove dosle do zeljeza nakon 12000

ivanm:
tvrde su ko kamen ko i na nrg-ju-runneru..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju