Tehnički kutak > Injection
ditech mala pomoć
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Grale - 31 Siječanj, 2012, 12:34:21 ---pa novi je komplet oko 800 kn...tak da nije baš neka razlika... ???
--- Kraj citata ---
i nije neka razlika ako imaš para i oćeš da bude sve tip top
117€ u trstu dođe i 15 dana ga čekaš, i još moraš polog pustit
Grale:
pa radije bi dal sto kuna više po komadu,nego uzimal polovnog...polovni ti isto tak sutra more riknut... :dontknow:
a sad ko vozi ditecha mora bit spreman na takva izdvajanja...na ljeto sam izdvojil 1000 kn za pumpu...jbg,takvi su mu kvarovi...
ivek_sr:
--- Citat: JogFromYamaha - 31 Siječanj, 2012, 14:34:44 ---vecina vas baca injektore umjesto da ih da cistit
injektor se baca dok mu lektro prekidac odide ili dok je fizici ostecen
--- Kraj citata ---
E ajde daj otvori temu nek ju netko stavi u sticky jer ja sam probaval svašta pa mi ni uspijelo il mi pošalji pm kak se to radi jer ih imam par komada za očistit.
I kak je komplet 800 kuna? Plavi je 800 zeleni je 930 ak se ne varam...
A_n_d_r_o:
plavi je 650 zeleni ide iskljucivo u kompletu sa onom crnom casicom i kosta oko 950 kn jucer pito u ami trade-u...a sto se tice ciscenja sutra idem u stupnik kod majstora koji se bavi iskljucivo ciscenjem dizni...cjena ciscenja je 100 kn-cist solidno...javim kak je ispalo ;D
A_n_d_r_o:
neželim otvarat novu temu a nisam naiso ni na jedno slicno pitanje...
ovako ditech nece upalit sve dok ga neverglam jedno 2-3 min i onda sastavi....i sve super radi cak i normalno ide sa orginal ecu-om ali kad stavim malosi ecu onda nece primat gas na kraju vec moram malo popustiti i ide normalno...sad mene zanimaju vase ideje jer sam sve svoje potrosio....hvala unaprijed
:icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju