Tehnički kutak > Česta pitanja o stylingu

Styling Baotian

<< < (5/6) > >>

Aprilia97:

--- Citat: luna500rr - 29 Siječanj, 2012, 10:59:44 ---upisi u google generic cracker tunning ili cpi popcorn tunning i gledaj od drugih ideje...

--- Kraj citata ---

hvqlq ti...nisam znao da je generic cracker, a popcorn mi ima susjed...talijan  :icon_scratch:

Aprilia97:
a da...kako se ,ogu ugradit ove lece na moj skuter na primjer?

MALES SR180r:

--- Citat: Aprilia97 - 29 Siječanj, 2012, 11:06:22 ---a da...kako se ,ogu ugradit ove lece na moj skuter na primjer?

--- Kraj citata ---

raskopaš prednji far,nabaviš leće od nekog sukutera npr.sr 50 ili malaguti phantom/firefox....izrešeš rupe u svom faru i ugradiš komplet leće sa grlom i svim od tog drugog skutera.... :)

Aprilia97:

--- Citat: MALES SR180r - 29 Siječanj, 2012, 11:12:14 ---raskopaš prednji far,nabaviš leće od nekog sukutera npr.sr 50 ili malaguti phantom/firefox....izrešeš rupe u svom faru i ugradiš komplet leće sa grlom i svim od tog drugog skutera.... :)

--- Kraj citata ---

hvala...a to onda spojim na istu struju ili se stavlja nova struja?  :notworthy:

MALES SR180r:

--- Citat: Aprilia97 - 29 Siječanj, 2012, 11:21:44 ---hvala...a to onda spojim na istu struju ili se stavlja nova struja?  :notworthy:

--- Kraj citata ---

ma na istu struju,unutra su ti obične žarulje,samo drukčije nego tvoje orginalne,al jačina je tu negdje,možeš kasnije kombinirat pa stavljat u leću one plavkaste žarulje koje daju malo bjelije svjetlo itd....uglavnom sve se spaja na serisku već postojeću struju/instalaciju... :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju