Tehnički kutak > Česta pitanja o stylingu
Styling Baotian
Aprilia97:
--- Citat: luna500rr - 29 Siječanj, 2012, 10:59:44 ---upisi u google generic cracker tunning ili cpi popcorn tunning i gledaj od drugih ideje...
--- Kraj citata ---
hvqlq ti...nisam znao da je generic cracker, a popcorn mi ima susjed...talijan :icon_scratch:
Aprilia97:
a da...kako se ,ogu ugradit ove lece na moj skuter na primjer?
MALES SR180r:
--- Citat: Aprilia97 - 29 Siječanj, 2012, 11:06:22 ---a da...kako se ,ogu ugradit ove lece na moj skuter na primjer?
--- Kraj citata ---
raskopaš prednji far,nabaviš leće od nekog sukutera npr.sr 50 ili malaguti phantom/firefox....izrešeš rupe u svom faru i ugradiš komplet leće sa grlom i svim od tog drugog skutera.... :)
Aprilia97:
--- Citat: MALES SR180r - 29 Siječanj, 2012, 11:12:14 ---raskopaš prednji far,nabaviš leće od nekog sukutera npr.sr 50 ili malaguti phantom/firefox....izrešeš rupe u svom faru i ugradiš komplet leće sa grlom i svim od tog drugog skutera.... :)
--- Kraj citata ---
hvala...a to onda spojim na istu struju ili se stavlja nova struja? :notworthy:
MALES SR180r:
--- Citat: Aprilia97 - 29 Siječanj, 2012, 11:21:44 ---hvala...a to onda spojim na istu struju ili se stavlja nova struja? :notworthy:
--- Kraj citata ---
ma na istu struju,unutra su ti obične žarulje,samo drukčije nego tvoje orginalne,al jačina je tu negdje,možeš kasnije kombinirat pa stavljat u leću one plavkaste žarulje koje daju malo bjelije svjetlo itd....uglavnom sve se spaja na serisku već postojeću struju/instalaciju... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju