Općenito > Oprema

akcija kaciga?

<< < (3/8) > >>

B.E.R.O.:
Os kupiti??    ;D ;D

steeef:
te heldove kacige su lose i katastrofa,em puse unutra em vizri nikak ne dihtaju,ono kina kina kaciga..nebi to ni badava da dobijem nosil na glavi.
suomy trek kaciga je negdi 18x bolja isplativija i zahvalnija kaciga neg ovo..
moto bencoy ti ima suomy sam neznam jel ima kakav popust..
uglavnom bezi od tih heldovih kaciga,jeftinjara jesu al ne vrede ni tolko kolko kostaju na popustu.

Grale:
ja si mislim ostavit suomy,jedino ak ne najdem nekaj isplativo...to cura misli kupit nekaj...al ono ak je ful losa ta marka onda nebumo to ni uzeli...
bero,kolko para...

3alfa3:

--- Citat: Grale - 28 Siječanj, 2012, 13:33:17 ---ovak zanima me,dal je neko naišel u nekim dućanima na neke akcije kaciga i ostale opreme? ako je, u kojim? jer ako ima akcija,neće dugo trajat,pa da obavim šoping sad dok je jeftinije... ;D

--- Kraj citata ---

Ako ti (iznutra) Nolan odgovara, kupi ju u HR. Popust je mozda 10%, ali i bez njega, Nolan je u HR jeftiniji (i to bitno) nego bilo gdje drugdje.
Primjer: N85 sam platio 1202kn, a ista takva u Louisu u Austriji je (i to nakon vracanja poreza) 300tinjak kuna skuplja. I tamni vizir sam platio 200kn, a bilo gdje vani je 36€ (oko 70 kuna vise)

A akcije.... Ako se ne varam, Shark je sada na akciji. Mislim da je Novema Nova u pitanju...
Louis u Austriji ima isto kaciga na akcijama (30-50%), ali vecinom manji brojevi

Grale:
pa niš drugo mi ne preostaje osim novema nove onda...nznm za te heldove uopće kakva je marka,nisam ju nikad na glavi imal...al onda rađe dam nekaj malo više para za kvalitetnije...suomy sam gledal,po katalogu od benconya,niš nemaju na akciji skoro...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju