Općenito > Generalno o skuterima

derbi gpr 50

<< < (2/7) > >>

Ruff Ryder:

--- Citat: JogFromYamaha - 29 Siječanj, 2012, 14:13:42 ---ja sam imal nsr 250 i nju je muka vozit po gradu a kamoli 50 i 125
to je apsolutno neprakticno dok moras kretat u niskim obrtajima, gurat se kroz promet u guzvi i vozit se jer ispod 7500 nema muzike tolko o korisnosti manualne masine u gradu
ako si na stazi je druga stvar isto vrjedi za otvorene ceste

--- Kraj citata ---
to je ko da kazes da rs 250 kur*u ne valja da nis nejde te da svakih 5 m treba saltat  :laughing6:
rs 125 ima 7 sec do 100 mislim da se tu nemas kaj zalit haha

JogFromYamaha:
citaj sta sam pisao
nigdje ne pise da nevalja
ali ti pise da je bajk ne bas optimalan za grad jer treba znat slatat jer treba znat amortizirat kuplung pri startu ako ne zelis prvih 10m vozit po rupi i to nije user friendly bajk
da si ikad vozil nsr znal bi da 0-30 ako ne sturiras nego pustis kuplung i das gas da mu treba oko 4 sekunde a s 30 na 100 mu treba oko 3 a ako amortiziras kuplung ti s 0-100 ide u oko 4 sekunde
amortizirat kuplung u gradu u guzvi nemozes i mucit ces se s njim i nece ti se svidat garantiram ti
tako ako se vozis po gradu zadrzi skuter ako se vozis rekreativno ili po otvorenim cestama bez guzvi uzmi ga
ako se guras po gradu i guzvama i vazan ti je start uzmi si ybr125 i pri miru si, naj user friendly bajk za ucenje

wonderkid:
Znači ti govoriš za one koji neznaju vozit brzince,svatko ko ima imalo blage o motorima šalta bez beda,nije to znanstvena fantastitka ;D

JogFromYamaha:
al vecina ih nezna
isto ko i auto
da svi znaju vozit nebi imali dupli kuplung da mozes u 3 od 10 do 110 vozit
nego bi ti auto se ugasil momentalno kak moj da ga na 10 u 3 denem

wonderkid:
To je već drugi par kobasic ;D To su ljudi kojima se vozačka nesmije dat u ruke :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju