Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
andy:
Si uzeo i ležaj što ide u prednji kotač, jer vidim da si plastificirao ?
Mikac21:
--- Citat: andy - 19 Travanj, 2012, 22:15:59 ---Si uzeo i ležaj što ide u prednji kotač, jer vidim da si plastificirao ?
--- Kraj citata ---
ma nisam,zaboravio sam njega,ali ga svakako moram mjenjati...našo sam u gradu jednu trgovinu sa ležajevima,piše da ima i skf i koyo...valda imaju manje dimenzije jer je trgovina autodijelovima
andy:
Pa to sam te htio pitat, kolko dode taj ležaj, nešto sam tražio i vidio da je skup dosta, oko 100kn :dontknow:
Mikac21:
--- Citat: andy - 20 Travanj, 2012, 11:56:27 ---Pa to sam te htio pitat, kolko dode taj ležaj, nešto sam tražio i vidio da je skup dosta, oko 100kn :dontknow:
--- Kraj citata ---
danas cu ići viditi u toj trgovini pa ti javim
Mikac21:
evo danas se počela ljutica slagati,kasno smo počeli pa nismo puno toga napravili...ili možda jesmo :laughing7: zamjenjeni svi semerinzi i ležajevi u bloku,stavljena radilica,malossi sport stavljen,variomat,magnet i kvačilo..evo malo slika kako je sve išlo,na nekima se nevidi baš jer je kamera na mogu bulšit :laughing3:....sve je ok napravljeno,sve 5,jedino me brine to što nisam imo diht mase,a frend radi od svoje 7godine sa motorima i kaže da mi ni netreba,on je to sa totmasti pospajo i blok i cilindar i glavu..šta vi mislite
KOMENTARI http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,63453.0.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju