Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Mikac21:
evo video kako ide pila i malo bolji foto sešn :icon_biggrin:
mogo je jos ugrabiti ali je isao zavoj pa sam moro prikociti...sta kažete,kako ide :glasses9:
MarinM:
je on to ogreban na desnoj strani?? 3. slika
Mikac21:
--- Citat: MarinM - 14 Kolovoz, 2013, 23:25:32 ---je on to ogreban na desnoj strani?? 3. slika
--- Kraj citata ---
da :sad1:
te male crtice kraj naljepnice i ovo na z maski,,bio u banci i jebeni vjetar kako je puho srusi mi roxa...sva sreca pa sam kacigu objesio na desnu rucku pa je spasila skuter na mininalnu stetu...kad se vratim doma sve se sredjuje...mozda cak i druga boja..sinula mi je ideja :drunken_smilie:
Ridi77:
da vidi se cijela stran i z maska dole di suvozac drzi noge da je kit puko, sve super al ova bocna nogara nikako ne stoji to odma farbaj cim dodes doma haha, znas mozda na kolko ti se okretaja vrti kroz ubrzanje?
Mikac21:
--- Citat: Ridi77 - 17 Kolovoz, 2013, 13:17:44 ---da vidi se cijela stran i z maska dole di suvozac drzi noge da je kit puko, sve super al ova bocna nogara nikako ne stoji to odma farbaj cim dodes doma haha, znas mozda na kolko ti se okretaja vrti kroz ubrzanje?
--- Kraj citata ---
Morat cu i to rijesit da...neznam na kolko vrti,reko bi oko 11k,moram nabaviti sat za okretaje jbg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju