Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (99/106) > >>

plica-du_RunneR:

--- Citat: Mikac21 - 12 Kolovoz, 2013, 21:04:58 ---
--- Citat: plica-du_RunneR - 12 Kolovoz, 2013, 20:34:30 ---Lijepo bogami lijepo  :headbang:
daj neki video da vidimo kako se to cudo cuje

--- Kraj citata ---
a ti me mos i uzivo cuti..vidim da si iz Dubrovnika :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Kad budes dolazio prema Župi ili Cavtatu pa javi
nedolazim bas često u grad sad kad je ljeto znas kuca poso poso kuca kupanje i tak ali kad pocne sk onda svaki dan

ljubo46:
taj problem što ti se događa s mf kevlarom to je zato što remen hladan proklizava pa dok se ne zgrije malo...iako je meni nakon 600-800km to prestao raditi.. :icon_thumright:

nomad:
A kakvi problemi oko montaze?

I jel se dere to jako?

Mikac21:

--- Citat: nomad - 13 Kolovoz, 2013, 11:25:31 ---A kakvi problemi oko montaze?

I jel se dere to jako?

--- Kraj citata ---
stavim samo jedan saraf od nosaca da se spuh drzi i stegnem ga dole kod cilindra,a on se priljepi uz felgu :confused5:
stavim na nosace sarafe  i stezem,,,opet on uz felgu stoji...i onda sam ga uspio dobiti jer se moze stelat dosta na nosacu...sto se glasnoce tice...dosta je glasan,,ali po meni je jos u granicama normale... :toothy3: nesto tipa Narda,,ako si vozio ikad skut snjime..na malim okretajima ga skoro necujes,ali kad odvalis gas onda pocinje sou :laughing7: eto taki je i PRO

giannelli:
danas sreo clana sa aeroxom u ''silent'' modu  :laughing7:

ljepo se cuje pro, najbolje mi je kad krece a kuplung hvata u nebesima :glasses9:, tih je na niskim okretajima a kad se zavrne pure zwei takt, al nije opet preglasan. mislim  da je tisi malo od narda ipak. :icon_thumright:

i ljepo je spuh poceo dobivatboju, odvedi ga jos koji put na plazu da pocrni. :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju