Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (87/106) > >>

Mikac21:

--- Citat: gumy - 08 Lipanj, 2013, 02:50:12 ---odustali svi od 17.5 karba?

--- Kraj citata ---
ja sam vozio streetrace-a nekih 50km na 17.5 karbu,odma je isla 19-ica gore,skuzi se odma da 17.5 nema sta trazit sa tim kit-om,cak sam i medju prvima koji je probo taj kit sa 19,pa sam preporucio ortalima  :binkybaby:

dhorvat:

--- Citat: pajo - 08 Lipanj, 2013, 14:53:01 ---
--- Citat: gumy - 08 Lipanj, 2013, 02:50:12 ---odustali svi od 17.5 karba?

--- Kraj citata ---
koliko se sječam prije su svi vozili na 19kar bar base setup manje više.dok danas je neki boom na 17kar,a možda i zavrse na 12??

--- Kraj citata ---

Bit će da je gorivo skupo  :icon_biggrin: Ide TP trophy sa 12-icom isto dobro, ali preporodi se kad vidi 17,5  :laughing7:

Mikac21:
danas sam bio stavljo gljivu malo pa sam protulio kroz Dubrovnik  :laughing7: sve je orilo :laughing3:
ali posto su vecinom male brzine u gradu a ovo moje cudo sa gljivom nemos vozit ispod 70kmh,skinio sam ju odma i vratio airbox,ali sam skinio fuš lulicu,sad nemam lulice,zrak mi je blizu 2 kruga,provozo se 2km i super je "ZASAD"
sad mi malo nije jasno,ridi mi je reko da je jos tu rupu prosirivo....ja kolko sam uspio izmjeriti(nisam imao subler,nego na mobu aplikaciju tj. metar) bilo je nekih 23-24mm :dontknow: to bi u pravilu trebalo biti sasvim dovoljno za 19 karb???

Mikac21:
Eto ono zasad nije dugo trajalo,jucer je bez lulice radio i odma upalio,ali je topla masina bila,jutros hocu upalit i nema sanse,ni sa cokom,vratio to crijevo nazad i upali iz prve,nist mi nije jasno.ispada da ima previse zraka :dontknow:

ljubo46:
da da previše je to zraka i ja sam se jedno vrijeme vozio bez lulice i ujutro mi nije palio i svjecica pobjelila...sad sam stavio crijevo fi18.5 i sve 5...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju