Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
dachi:
zato sam stavio upitnike :DD
mozda da je ovu prednju masku skrooz zatvorit i izrezat ovo M i roknit zeljenu mrezicu ispod,mslm da bi to bilo to :headbang:
Mikac21:
nije nis posebno.cijeli crni i par naljepnica,moj ce biti bas kombinacija dvije boje sa detaljima :icon_biggrin:
dachi:
kazem ti,probaj mozda zatvorit cijelu masku prednju i M izrezat,trebalo bi bolesno ispast :laughing7:
sad kombinaciju boja fotosopiraj pa nes iskemijaj :icon_thumright:
MarinM:
Napravi nesto bijesno....nije ni monster los ali ono. Trebaju se svi okretat,neku svjetlu obicnu boju i onda upadljive naljepnice ili upadljivu boju na felgama i volanu. Evo predlazem obicnu bijelu sa florescentno narancastim felgama i volanom. Pravi japanese style :happy6: Jos ga spustis naprijed i dignes iza :icon_thumright: Ja sam se toga sjetio tjedan dana nakon sta sam svog ofarbo. Evo ideje i na bijelu mozes stavit florescentno zutu,zelenu,plavu,naraancastu,rozu. Moj sljedeci rox ce bit bjelo narancasti pa il ce bit isti ili uzmi nesto drugo florescentno :icon_thumright: :icon_thumright:
http://www.flickr.com/photos/nagyphotography/7460890470/#in/photostream/
Mikac21:
bijela ne dolazi u obzir.jedan je kodmene imo bijelo narančastog aeroxa,nije loš ali bijela je sranje na motoru.ide crno-zelena i to je to,jer felge sam ljetos plastificiro u zeleno i blokove,sad da to uništavam...nema šanse :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju