Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Rox-Rab:
--- Citat: Mikac21 - 14 Siječanj, 2013, 00:30:20 ---a šta je tak teško na delti naštelat,nije mi jasno :dontknow:
--- Kraj citata ---
recimo ako zelis nategnut federe moras skinut cijelo kvacilo dolje, skinut federe,premjestit onu polugicu i opet ih nategnut nazad
na s6 samo skines zvono i inbusom ih nategnes na licu mjesta :headbang:
a ako imas i s6 zvono bas za to kvacilo ne moras ni zvono onda skidat
sto se tice boje steef je nesto bio pricao za tu boju, i za mene bi to bio cirkus a ne skuter
2mario2:
kakav swirling... nemoj to... rađe ga pofarbaj cijelog u perlu ili metalik boju po volji i piči dalje...
Mikac21:
neznam zaš vam se to nesviđa,meni je to predobro,samo treba to ljepo napraviti :dontknow:
ali ipak sam odusto jer mi se neda sa time zajebavati,rox će ići u Crno-Zelenu kombinaciju kao što sam naveo na početku svoga projekta prije godinu dana :laughing7:
nešto kao monster replica ciljam :binkybaby:
2mario2:
to je već puno bolje... samo šibaj slike ćim više da uživamo u projektu... :icon_thumright:
Mikac21:
--- Citat: 2mario2 - 15 Siječanj, 2013, 08:05:03 ---to je već puno bolje... samo šibaj slike ćim više da uživamo u projektu... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Bit ce,nebrini :icon_biggrin:
Vec sutra bi se moglo pocet smirglat plastike,cura mi je rekla da me vodi za rodjendan u trgovinu po materijal za farbanje roxa :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju