Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (56/106) > >>

Mikac21:

--- Citat: Ridi77 - 02 Siječanj, 2013, 14:14:29 ---pa da vidjet ces..meni je serijska radilia osla za 2000 km

--- Kraj citata ---
Jbg onda ima bibera dosta :icon_biggrin: koju diznu imas na karbu ridi?jesi mijenjo jos ista na karbu.koja ti je ler dizna,igla,klipic?kaka ti je svijecica na leru?

Ridi77:
Hahha... ja imam phva ts, 82, ler neznam serijska koja dode sa njim, igla a20 i zeger na igli na 3 zubu, neznam na leru al na full gasu mi je tocno kak treba

Mikac21:
Pa ja sam  na malossi sportu imo tolku diznu,pazi da ti nebi taj kit zavrsio kao od rox-raba,ako kazu da treba vise goriva kit,cak i 19karb,zas se zezate.ja neidem ispod 85kad krenem.a za ler vjerovatno ti zaljeva,jer men je sa iglom na najsiromasniem polozaju zalj#bo i crna i mokra svijecica bila,sad neznam jer do karba jer sam mf karb imo,zato me i strah sad kad pocnem razradu da mi nebi isto tak zaljevo jer prvo paljenje treba raditi bar 15-20min u leru,al sad imam dellorta phbn ls 17,5 pa ce valjda bolje biti

Ridi77:
sta bi mi zaribo vec sam napravio 2500 km i sve je okej bilo..imo sam cak i 80 diznu i tu mi je bil sam mal presiromasna, im osam 84 diznu bila mi je full crna svjecica pa sam vratil na 82, da ak stavis zeger na igli na 2 zarez onda bi mozda eca trebala

Mikac21:

--- Citat: Ridi77 - 02 Siječanj, 2013, 18:39:04 ---sta bi mi zaribo vec sam napravio 2500 km i sve je okej bilo..imo sam cak i 80 diznu i tu mi je bil sam mal presiromasna, im osam 84 diznu bila mi je full crna svjecica pa sam vratil na 82, da ak stavis zeger na igli na 2 zarez onda bi mozda eca trebala

--- Kraj citata ---
njemu je nakon 4000km malo zaljepio ak se nevaram.jbg probat cemo,ja isto imam a20

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju