Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (53/106) > >>

ante tutavac:
jep w9 glavna 92 i klipic je 40 al nisan siguran  :dontknow:

Mikac21:
evo opet velikog najavljenog apdejta :icon_biggrin: kako sam i rekao,Malossi Sport Kit sam prodao članu sa foruma i jucer mi je stigao Stage6 Streetrace,kit odlično na prvu izgleda,po debljini karika se vidi da ima dosta više bibera od Malossi Sporta :laughing7: kit je danas namontiran,samo još fali karb sa ručnim čokom jer imam Dellorta el.čok a ne mogu ga staviti pa ću saćekati da mi stigne iza nove godine od člana BiZZo Dellorto 17.5.evo slike Kite i montiranja
nakon dosta slaganja,sada ću napisati trenutni setup,nadam se da vam se da čitati :binkybaby:

MAŠINA                                              USIS,ISPUH
Stage6 Streetrace Kit                                       Karbonske Lamelice Polini 0.30mm
CM Supercompetition Radilica                           Malossi Red Sponge Filter
NGK BR9ES Sviječica                                         Tecnigas RS II Auspuh
NGK Racing Lulica                                             Dellorto 17.5 PHBN LS(ručni čok)
Malossi MHR Igličasti                                       
Koyo C3 Ležajevi
Corteco Semerinzi

PRIJENOS                                               STYLING
Malossi Delta Clutch Kvačilo                                  BGM Zadnji Far(LED)
Motorforce Linearna Polutka                                 STR8 Ručke Volana(Blue Flame)
RMS Wingbell Zvono Kvačila                                  TNT Drag Volan
Malossi Plavi Federi Na Kvačilu                              Stage6 LCD Pokazivač Temperature
Malossi Žuti Centralni Feder                                  STR8 Plavi Šarafi Dekla
Malossi Torsion Controler                                      STR8 Zadnji Bijeli Žmigavci
Malossi Kevlar Remen                                            TNT Bočna Nogara
Hebo Next Generation Variomat                            Pozicijska Svijetla Xenon Zelena
Hebo HRS Ventilvar
Stage6 rolice 3.75g

gumi46:
Svaka cast,ulozeno puno truda zivaca i svega.... :notworthy:

tommy:

--- Citat: gumi46 - 30 Prosinac, 2012, 03:17:25 ---Svaka cast,ulozeno puno truda zivaca i svega.... :notworthy:

--- Kraj citata ---

a novaca najviše.

svaka čast, samo naprijed  ;D

Ridi77:
vidim da si vec slago jel si stavil strelicu od klipa prema dole ili prema gore? treba ti stajat prema ispuhu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju