Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Ridi77:
pa imas i u lampi ovo u sredini neonke plave sta svijetle
Mikac21:
--- Citat: Ridi77 - 29 Studeni, 2012, 00:52:54 ---pa imas i u lampi ovo u sredini neonke plave sta svijetle
--- Kraj citata ---
ahaaa,pa neam pojma,spojio sam mislim crvenu i crnu sa fara na 2 od 3 žice od instalacije.jer se sječaš kak si ti to spojio sve da radi,osim žmigavaca.men ne radi ni štop kad stisne kočnicu,a nije mi ni na serijskom faru radio štop,a mogu palit skuter kad stisnem kočnicu,znači nije mikroprekidać :icon_scratch:
Mikac21:
evo opet se danas radilo pa da podijelim sa vama :icon_biggrin:
danas sam skinio kit da vidim stanje nakon 2200km,blokovi isto idu dole kad sam počeo već pa ću odma vidit i stanje radilice,a i sastaviti blok kako bog zapovijeda,jer su sastavljani bez diht mase :frajer:
evo slike Malossi Sporta,baš sam sretan bio kad sam vidio da je stanje kao novo,malo je bilo crnog taloga na glavi klipa,znam i zašto :icon_biggrin:
igličasti Malossi također u super stanju,bez naznaka da će pi*dariju napraviti :icon_biggrin:
Ridi77:
a jesi ti blento..pa uzmi komad zice minus si spojio valjda? i samo sa fara uzmi bilo koju zicu i spoji do akumulatora + i tak zicu po zicu i vidjet ces sta je sta i ejl svijetli ak ne svijetli ne valja lampa
Mikac21:
--- Citat: Ridi77 - 29 Studeni, 2012, 23:59:25 ---a jesi ti blento..pa uzmi komad zice minus si spojio valjda? i samo sa fara uzmi bilo koju zicu i spoji do akumulatora + i tak zicu po zicu i vidjet ces sta je sta i ejl svijetli ak ne svijetli ne valja lampa
--- Kraj citata ---
mrzim elektroniku,elektriku,žice i akumulatore :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju