Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Rox-Rab:
ako nemas prednje zmigavce to ce ti jako lose radit, tj svakako,
na malim okretajima ce ti samo svijetlit nece blicat, na vecim okretajima jos donekle dobro radi zato bi treba relej nabavit
i nekako mi se ne uklapa ovaj narandžasti sat na plavu boju :dontknow:
Mikac21:
--- Citat: Rox-Rab - 26 Studeni, 2012, 18:22:14 ---ako nemas prednje zmigavce to ce ti jako lose radit, tj svakako,
na malim okretajima ce ti samo svijetlit nece blicat, na vecim okretajima jos donekle dobro radi zato bi treba relej nabavit
i nekako mi se ne uklapa ovaj narandžasti sat na plavu boju :dontknow:
--- Kraj citata ---
meni zmigavci i na mjestu i u voznji isto rade,a sat jbg,pase uz boju volana,na to sa ciljo
Ridi77:
onaj relej sta je inace na satu to ti je relej za zmigavce to trebas drugo da ti radi..meni su samo svijetlili i uzo to za 40 kn i sve super sam je far prejebn i sve al se odlemljivaju nakon keog vremena zice
Mikac21:
--- Citat: Ridi77 - 27 Studeni, 2012, 14:45:14 ---onaj relej sta je inace na satu to ti je relej za zmigavce to trebas drugo da ti radi..meni su samo svijetlili i uzo to za 40 kn i sve super sam je far prejebn i sve al se odlemljivaju nakon keog vremena zice
--- Kraj citata ---
spojio sam ga,neću ni spajat žmigavce,jer su mi ovi serijski ljepi a i na njima su mi bijeli poklopci pa se sad uklapa.spojio sam samo crvenu i crnu žicu od fara i radi mi pozicija,ali mi sad ne rade žmigavci ovi serijski :icon_scratch:
možda se jedna žica otpojila što mi se zna inaće otpojiti
Mikac21:
eto kao što sam i rekao,jučer se radilo do kasnih noćnih sati,tj do 1u noći ;D
stavljen je stage6 sat i BGM far,zadovoljan sam jako,pogotovo sa farom.evo slikica i videji sa šljake :icon_biggrin:
videji će biti večeras kad uploadam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju