Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (40/106) > >>

Tomi_ZG:
Trebao bi dosta dobro ić jer sam vidio kak ide base s tim spuhom,i meni brutalno izgleda taj spuh,duži je i dignut prema gore,daj stavi sliku kak stoji na roxu

Mikac21:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Rujan, 2012, 00:03:14 ---Trebao bi dosta dobro ić jer sam vidio kak ide base s tim spuhom,i meni brutalno izgleda taj spuh,duži je i dignut prema gore,daj stavi sliku kak stoji na roxu

--- Kraj citata ---
e pa to,meni isto ima premocan izgled,i to sto je tak dugaacak.nemogu sad stavit slije jer sam prek moba,ali bit ce.

Pajo-ja mislim da sam sve grafove pregledo i sve to je presmijesno,na nekim grafovima je zx ko yasuni r,kao sto je neko rekao,face plate da ih se reklamira pa onda graf ispada kao neka reklama zapravo

Josip:

--- Citat: Mikac21 - 15 Rujan, 2012, 00:21:49 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 15 Rujan, 2012, 00:03:14 ---Trebao bi dosta dobro ić jer sam vidio kak ide base s tim spuhom,i meni brutalno izgleda taj spuh,duži je i dignut prema gore,daj stavi sliku kak stoji na roxu

--- Kraj citata ---
e pa to,meni isto ima premocan izgled,i to sto je tak dugaacak.nemogu sad stavit slije jer sam prek moba,ali bit ce.

Pajo-ja mislim da sam sve grafove pregledo i sve to je presmijesno,na nekim grafovima je zx ko yasuni r,kao sto je neko rekao,face plate da ih se reklamira pa onda graf ispada kao neka reklama zapravo

--- Kraj citata ---

u tom dijelu se slazem s tobom da je malo glupo da po grafu zx ispada ko yasuni r, i da je yasuni c16 malo jaci od ostalih konkretno da radi na 11000 rpm ili malo vise
ali iz komentara ljudi koji su probali i jedno i drugo, u 99% slucajeva je yasuni jaci od rs2

probaj pa vidi, ali otkad pamtim znam da je taj rs2 malo slabiji od yasuni r  :icon_thumright:

Grale:
jel krom ili obični?

Mikac21:

--- Citat: Grale - 15 Rujan, 2012, 09:32:41 ---jel krom ili obični?

--- Kraj citata ---
crni je haha,neznam kakav je bio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju