Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
danc00:
--- Citat: Mikac21 - 10 Srpanj, 2012, 19:35:11 ---jesam 105-106kmh
ovo nije max do kraja jer je bio kraj,po satu se zna zaletit do 116kmh,tad sam gpsom mjerio i pokazo 106kmh
--- Kraj citata ---
Baci ti taj gps u more! 106 tvoj Aerox nemre ići ni da se legneš ispod njega! Ne da ne valja, nego ti se ne vrti dovoljno da ide 106...zake govoriš takve stvari nama koji znamo kaj je 106km/h... :dontknow:
Mikac21:
--- Citat: danc00 - 12 Srpanj, 2012, 16:20:51 ---Baci ti taj gps u more! 106 tvoj Aerox nemre ići ni da se legneš ispod njega! Ne da ne valja, nego ti se ne vrti dovoljno da ide 106...zake govoriš takve stvari nama koji znamo kaj je 106km/h... :dontknow:
--- Kraj citata ---
hahaha.baš sam namjerno ovo napravio,malo da se naprnjite svi :laughing7:
ljudovi moji
POLINI SEKUNDAR :headbang:
to je i mene čudilo da tak ide...neki dan nazovem frenda od kojeg sam kupio roxa.pitam ga jesi ikad mjenjao išta u getribi,a on inaće nema pojma o skuterima.kaže mi da mu je bila krepala i da mu je šogor doneo "neku Polini" getribu :laughing3:
reko jebenoooo
Mikac21:
Evo mali update...!!!
probudio sam se sa dosadom i palo mi napamet da malo osvježim ove krute plastike na aerox-u..znaći podnica,ova velika gdje je bravica,ispod sica plastika,undertail i poklopa akumulatora.več su mi maltene pobijelile od sunca...otišo do komšije po "GUN" za špricanje,uzeo boju,malo preletio šmirglom i opleti rođo :icon_biggrin:
Evo kak su izgledale i kako sad izgledaju :icon_biggrin:
PRIJE
SADA ;D
B.E.R.O.:
Sa cim si bojao bumperom ili bojom obicnom??
Izgleda novo!!!!
:headbang: :headbang:
Mikac21:
--- Citat: B.E.R.O. - 13 Srpanj, 2012, 15:22:45 ---Sa cim si bojao bumperom ili bojom obicnom??
Izgleda novo!!!!
:headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
MA NIJE NOVO,TO JE MOJ PERWOOL :laughing3: :laughing3:uzeo crnu mat akrilnu 2dcl i to je to,jebiga ide mi :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju