Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
fk_trta93:
care ako budeš trebao imam ja nove polinieve role 3.8 grama, nove, 16x13 :hello: sve u svemu skidam kapu za projekt, potrudio si se i svaka čast :icon_thumright:
Mikac21:
--- Citat: B.E.R.O. - 13 Svibanj, 2012, 20:34:15 ---Kul ti je projekat !!!
;D :icon_thumright:
Samo polako,sad se vozi na zimu se radi.
:hello:
--- Kraj citata ---
jebiga,na zimu nije bilo posla a uz to nije ni para bilo...pa sad se mora :icon_biggrin:
Mikac21:
--- Citat: fk_trta93 - 15 Svibanj, 2012, 19:21:34 ---care ako budeš trebao imam ja nove polinieve role 3.8 grama, nove, 16x13 :hello: sve u svemu skidam kapu za projekt, potrudio si se i svaka čast :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jbg riješio sam si rolice za sada,a i nepašu mi 16x13...imam Hebo NG variomat,u njega idu 17x12
BTW Hvala :icon_thumright:
Mikac21:
eo mali update..da vidite iz svih kuteva mog Aeroxa ;D
ima i malih promjena..ove sive Z maske idu dolje,nabavio sam si crne :icon_biggrin:
isto tako i sat ovaj digitalni ide dolje i stavljam onaj sa okretajima ;D
stiže još nekih sitnih dijelova(Hebo Ventilvar,Dellorto dizne,uzeo sam i onaj alat za ventilvar :icon_biggrin:)a uskoro bi mogo i Yasuni R Black Edition :hbusa:
Mikac21:
evo mali update...stavljen novi Ventilvar Hebo HRS,Buzzetti alat za skidanje variomata(prava stvar j#bote :icon_biggrin:),STR8 Plavi Vijci Dekla i trebaju stići zadnje leće bijele za žmigavce :icon_biggrin:
eto imam još dosta toga u planu ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju