Općenito > Propisi
popust na osiguranje motocikla?
apriliatuner:
Zanima me jel postoji jos uvijek ono da se moze imati popust na osiguranje ako se u roku od 2-3god kupi drugi motor, da se pokaze stara polica ili tako nekako? Jel se moze prenosit popust sa mopeda na motocikl i obratno?
cona_rab:
pa prvu godinu plaćaš osiguranje u 100 postotnom iznosu a sljedeće godine taj iznos umanjen za 10 %,pa 15%,20% itd...i na svako drugo vozilo isto dobivaš nekakav popust
ja mislim da ne ali nisam siguran 100 % da se može se prenosit osiguranje sa mopeda na motocikl,ali obratno može,siguran sam samo da se nemože sa sa motocikla ili mopeda na auto
3alfa3:
Prenosit se moze jer spadaju u istu grupu vozila (ja prenio bonus sa skuta na motor). Jedino sto bonus zadrzavas do 3 godine nakon isteka zadnje police. Ako dulje od toga ne osiguras vozilo iz iste grupe, bonus ti se ukida.
Drugo vozilo imas u startu mislim 20tak % popusta, ali samo ako je iz iste skupine. Znaci, drugi motor, skuter ili recimo drugi auto itd.
Najbolje da pitas u nekoj osig. kuci
ivanm:
mislim da je rok 2 godine od isteka, dakle 3 godine od dana sklapanja..
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 26 Siječanj, 2012, 20:07:09 ---mislim da je rok 2 godine od isteka, dakle 3 godine od dana sklapanja..
--- Kraj citata ---
Moguce, nisam to nikad koristio pa ne znam tocno. Al onaj kome treba taj podatak, lako ga nadje na netu ili nazove neko osiguranje pa mu kazu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju