Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli, original cil i stage 6 pro replica
hard_enduro:
na minarelli masini sam dao brusit original cil na prvu specijalu, gore bi iso multivar i razmisljam stavit stage 6 pro replicu....bi se mogo orginal termo grupa zavrtit na okretaje na kojima pro replica ima svoj maksimum?? i mogo bi nabavit polini for race al za piaggio masinu pa to stavit ili nac zxa ili tta ili nes slicno tome?? :icon_scratch: :icon_scratch:
animatrix:
serijski cilindar nebi bas isao sa pro replicom, mozda bi ga dao navrtiti da ide ako bi poturpijao kanale u cilindru na priblizne vrijednosti za auspuh.. ZX/TT samo stavis i prijenos ustimas i vozis
Miki-speedy:
--- Citat: hard_enduro - 26 Siječanj, 2012, 00:40:54 ---na minarelli masini sam dao brusit original cil na prvu specijalu, gore bi iso multivar i razmisljam stavit stage 6 pro replicu....bi se mogo orginal termo grupa zavrtit na okretaje na kojima pro replica ima svoj maksimum?? i mogo bi nabavit polini for race al za piaggio masinu pa to stavit ili nac zxa ili tta ili nes slicno tome?? :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Bi se mogao zavrtit al pozeljan je kit ili barem turpijanje ako nemas para
danc00:
--- Citat: hard_enduro - 26 Siječanj, 2012, 00:40:54 ---na minarelli masini sam dao brusit original cil na prvu specijalu, gore bi iso multivar i razmisljam stavit stage 6 pro replicu....bi se mogo orginal termo grupa zavrtit na okretaje na kojima pro replica ima svoj maksimum?? i mogo bi nabavit polini for race al za piaggio masinu pa to stavit ili nac zxa ili tta ili nes slicno tome?? :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Da se pro replica ljepo naštelat na serijali, trebaš dosta tvrde federe kvačila te lake rolice, moraš mu podići okretaje na startu i sa lakim rolicama gađat oko 9000-9500okr i skuter ti bu išel puno bolje...bez multivara nemoj ni stavljat pro replicu :icon_thumright:
Šteta ju je sad zamjenit za ZX-a kad je malo jača od njega...samo ju je malo teže tj zajebanije dobit da radi ko Bog.
hard_enduro:
trenutno nemam niti jedan auspuh, a pro replicu bi mogo dobit za blokove od deve, a polini for race za piaggio za 300 kn......vidio sam kod skole da jedan decko na roxu ima arrow sa krom prigusivacem...koji je to arrow?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju