Općenito > Propisi
Druga dimenzija gume
danyq7:
U knjižici od skutera piše da su gume 130, 60, 13" , ja bi stavio 130, 70, 13" i zanima me jel će mi na tehničkom samo ispravit to u knjižici ili će možda nešto kenjat da moram neke ateste radit da se vidi da li je ta dimenzija sigurna za vožnju na tom vozilu?
istipa622:
ma daj ajde nitko nece ni skužit ,a ako i skuži nece bit problema
bezveze se zamaras
3alfa3:
Za razliku od auta, za skutere i motore proizvodjac navodi samo jednu dimenziju i mislim da se druga ne moze upisivat u prometnu jer proizvodjac nije predvidio upotrebu drugacijih dimenzija.
Al ja se nebi puno sekirao - to ti nece ni gledat na tehnickom (99,9% sam uvjeren)
efz:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Siječanj, 2012, 21:19:33 ---Za razliku od auta, za skutere i motore proizvodjac navodi samo jednu dimenziju i mislim da se druga ne moze upisivat u prometnu jer proizvodjac nije predvidio upotrebu drugacijih dimenzija.
Al ja se nebi puno sekirao - to ti nece ni gledat na tehnickom (99,9% sam uvjeren)
--- Kraj citata ---
evo ja sam siguran jos ovih 0,1% tako da nema brige :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Ovisi di ideš na tehnički,ako ti u istoj stanici do sad nisu gledali ni neće,evo recimo primjer,jedamput sam došao na tehnički s doslovno ćelavom gumom,pita on kaj je to,ja velim iz za#ebancije to je sportska guma,smijemo se oba dva i pusti me,dok u drugoj stanici lik izvadi šubler i mjeri dubinu ripne i gleda dimenziju guma napred i iza,tak da ono,nema pravila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju