Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dogovori za male ZG meetove
ivan_speedy:
Ma znam i njega tu s foruma,al jedan drugi nije taj :happy3:
Tomi_ZG:
--- Citat: IGi-AeroX - 30 Siječanj, 2012, 22:58:05 ---a ja sam mislio da je RR,mislim ljepo se cuje,ko zx,tj ko rezo spuh.
kakve veze ima sto si stariji.mi smo klinci pa opet.nismo jos punoljetni jos par mjeseci pa cemo bit.valja se druzit.
--- Kraj citata ---
Haha pa nisam niš rekel,bitna je za#ebancija i da se popije koja piva :icon_biggrin:
...ček ti si mene vidio negdje kad pitaš za spuh i veliš da se čuje dobro,inače znao sam proletit kroz onaj park kad je žurba a i prečac je,a i kroz trnovčicu sam često prolazil
foxer:
onda neznam ko je taj druhi :(
IGi-AeroX:
--- Citat: Tomi_ZG - 30 Siječanj, 2012, 23:03:41 ---Haha pa nisam niš rekel,bitna je za#ebancija i da se popije koja piva :icon_biggrin:
...ček ti si mene vidio negdje kad pitaš za spuh i veliš da se čuje dobro,inače znao sam proletit kroz onaj park kad je žurba a i prečac je,a i kroz trnovčicu sam često prolazil
--- Kraj citata ---
mislim da sam ga vidio u poljanicama kod loca al sam se sjetio da je takav novi runner zeleni sa RR-om takvim ravnim.i tvog sam vidio al nemogu se sjetit di jbg. :/ ma uglavnom vidjet cemo se.
smart bbb:
u petak i subotu bu ljepo vrijeme pa bi se mogli negdje najti ;D
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14240
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju