Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dogovori za male ZG meetove

<< < (12/84) > >>

ivan_speedy:
Nije mi prdio,izgleda da je neko drugi imo izbuseni auspuh

IGi-AeroX:

--- Citat: ivan_speedy - 30 Siječanj, 2012, 22:50:16 ---Nije mi prdio,izgleda da je neko drugi imo izbuseni auspuh

--- Kraj citata ---
bio je svijetliji sf,i crni undertail je imo,i kaciga bez vizira par puta je dolazio,znam da su ga gadali jer je prdio jako haha.
sad kad dode toplije vrijeme svaku vecer cemo se vozit,tako mi zadnje dvije godine,s time da nemamo vozacku niti je regan motor moj ni od kolege.

Tomi_ZG:

--- Citat: IGi-AeroX - 30 Siječanj, 2012, 22:43:32 ---jel ti na gileri imas RR-a onaj ravni onako?

--- Kraj citata ---
Nije RR neg sc08 ravni spuh od starog runnera,ovaj iz avatara je moj,nova linija bijeli runner bez naljepnica,jedino kaj imam originalni nosač i tablicu a na ovoj slici je skinut

ivan_speedy:

--- Citat: IGi-AeroX - 30 Siječanj, 2012, 22:51:25 ---bio je svijetliji sf,i crni undertail je imo,i kaciga bez vizira par puta je dolazio,znam da su ga gadali jer je prdio jako haha.
sad kad dode toplije vrijeme svaku vecer cemo se vozit,tako mi zadnje dvije godine,s time da nemamo vozacku niti je regan motor moj ni od kolege.

--- Kraj citata ---
Nisam ja to bio nevozim se bas previse po dubravi i trnovcici a ni kroz dubec  :sad1:
Moje su ti relacije vecinom novoselec,sesv.kraljevec i to,rijetko kad branimirova

ivan_speedy:
I da imam vizir na kacigi  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju